Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Καμπόσος: Την ευγνωμοσύνη μου στους πολίτες θα την δείξω με τα έργα μου (βίντεο)





















 Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα το πρωί ο νικητής των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος ευχαριστώντας όλους όσους τον ψήφισαν και όσους βοήθησαν στην επανεκλογή του.

Πέτρος Τατούλης:"Η νίκη μας είναι νίκη του έργου που κάναμε, είναι νίκη των Πελοποννησίων"

 Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Πελοποννήσιους συμπολίτες μας από βάθους καρδιάς, γιατί επιβράβευσαν την προσπάθεια, που όλοι μαζί ξεκινήσαμε πριν 3,5 χρόνια, για δεύτερη φορά. Δεν έχει τόσο σημασία η μεγάλη μας νίκη, όσο σημασία έχει το μήνυμα και ο συμβολισμός αυτής της νίκης.

Γραμματικόπουλος: Όλοι τώρα ενωμένοι για το καλό το τόπου μας





















  Αξιοπρεπής όπως πάντα ο Χρ. Γραμματικόπουλος με δήλωση του πριν από λίγο τόνισε:
"Οι εκλογές τελείωσαν. Όλοι μας τώρα οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι για το καλό του τόπου μας. Εύχομαι ειλικρινά η νέα δημοτική αρχή και ο κ. Κωστούρος να έχουν μία επωφελή για τον Δήμο μας θητεία.

Σάρωσε για ακόμη μια φορά ο Β. Σιδέρης σε σταυρούς για την Περιφέρεια Πελοποννησου





















  Με καταμετρημένα τα 182 από τα 214 εκλογικά τμήματα  οι σταυροί των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος του Πέτρου Τατούλη στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας καταδυκνείουν την υπεροχή σε σταυρούς του Βασίλη Σιδέρη, που συγκέντρωσε τους διπλάσιους σταυρούς από τον δεύτερο σε σειρά σταυροδοσίας Φ.Στεφανόπουλο.

Συγκεντρωτικά όλα τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών στην Αργολίδα





















 Δείτε παρακάτω όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των Δημοτικων Εκλογων στην Αργολίδα για όλους του υποψήφιους συνδυασμούς.

Τατούλης – Βουδούρης στο δεύτερο γύρο για την Πελοπόννησο



















 Για το αξίωμα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, την ερχόμενη Κυριακή θα αναμετρηθούν ο Πέτρος Τατούλης και ο Οδυσσέας Βουδούρης. Στις χθεσινές εκλογές, με καταμετρημένες τις ψήφους σε 1665 από τα 1716 εκλογικά τμήματα, ο κ. Τατούλης έλαβε ποσοστό 43,35% και ο κ. Βουδούρης ποσοστό 15,63%. Τρίτος είναι ο Γιώργος Δέδες με ποσοστό 15,47% και ακολουθούν Δημήτρης Δολτσινιάδης 8,97%, Νίκος Γόντικας 6,64%, Γιάννης Μανώλης 5,1%, Παναγιώτης Κάτσαρης 2,91% και Δήμητρα Λυμπεροπούλου 2,16%.

Δήμαρχος για τα επόμενα πεντέμισι χρόνια ο Δημήτρης Κωστούρος στο Ναύπλιο

 Μακριά  η χθεσινη νύχτα στο Ναύπλιο καθώς σε εξέλιξη μέχρι αργά ήταν η καταμέτρηση των ψήφων που έδιναν οριακά το 51% στον μεγάλο νικητή της βραδιάς Δ.Κωστούρο. Σήμερα το πρωί τα πραγματα ξεκαθάρισαν και στο 93,85% των καταμετρημένων ψήφων ο κ. Κωστούρος συγκεντρώνει το 52,41%.

Έκανε την νύχτα μέρα στο Άργος ο Καμπόσος με βεγγαλικά

Με βεγγαλικά γιόρτασε ο συνδυασμός "Αλλαγή Πορείας" την μεγάλη νίκη του Δ.Καμπόσου στον Δήμο Άργους Μυκηνών με 61,17% και εκλέγεται δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή.

Ο Κ. Γκάτζιος δήμαρχος και πάλι στον Δήμο Επιδαύρου
























 Μεγάλη νίκη με 57,34% σημείωσε  ο Κ. Γκάτζιος και επανεκλέγεται στην θέση του δημάρχου με δεύτερο τον Τ.Χρόνη που συγκέντρωσε το σημαντικό ποσοστό του 37,3%.

Δεύτερο γύρο εκλογών ο Σφυρής με τον Γεωργόπουλο στην Ερμιονίδα

 Με τον Δ. Σφυρή να κόβει πρώτος το νήμα του εκλογικού αποτελέσματος με 34,75% και δεύτερο τον Ι. Γεωργόπουλο με 30,44% οι πολίτες της Ερμιονίδας θα οδηγηθούν και στις 25 Μαίου στις κάλπες για την ανάδειξη του δημάρχου Ερμιονίδας.

Ενθουσιασμός για την μεγάλη νίκη στο εκλογικό κέντρο του Δ.Κωστούρου

 Ενθουσιασμός επικρατεί στο εκλογικό κέντρο του Δ.Κωστούρου για την μεγάλη νίκη του συνδυασμού και προσωπικά του υποψήφιου Δημάρχου.

Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό ρεκόρ ο Καμπόσος





















 Από την πρώτη Κυριακή εκλέγεται Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ο νυν Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου