Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Υποδοχή της Τιμίας Κάρας της Αγίας Ελένης εκ Σινώπης του Πόντου στο Ναύπλιο





















 Στο Ναύπλιο προς προσκύνηση ήρθε η Τίμια Κάρα της Αγίας Ελένης εκ Σινώπης Πόντου εν όψει της πανηγύρεως των Αγίων Ενδόξων Θεοστέπτων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης ,επ’ ονόματι των οποίων τιμάται ο Ιερός Ναός.

Κωστούρος: Η επόμενη μέρα για το Δήμο Ναυπλιέων μόλις ξεκίνησε (βίντεο)
























 Με συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το απόγευμα ο νικητής των Δημοτικών εκλογών στο Δήμο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος τόνισε πως αντίπαλοι σε όλη αυτή την διαδικασία είναι τα προβλήματα του τόπου και πως η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους απέναντι σε αυτή την προσπάθεια.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ανακοίνωση του ΚΚΕ Αργολίδας για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους και εκείνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ, συμπορεύτηκαν μαζί του, ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το ΚΚΕ στους δήμους και την περιφέρεια.
Καλούμε όλες και όλους με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πείσμα να ριχτούν στη μάχη αυτή την εβδομάδα για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ και την άλλη Κυριακή, στις ευρωεκλογές.

Έχουμε επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας, να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, τη μαχητικότητα και μαζικότητα του εργατικού λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, στη δημιουργία μιας μεγάλης λαϊκής συμμαχίας, με το ΚΚΕ ισχυρό παντού, για να αποτρέψουμε χειρότερα μέτρα από αντιλαϊκές Τοπικές Διοικήσεις στους δήμους και περιφέρειες, για να αποτρέψουμε νέα αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσουμε ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, να ανοίξουμε το δρόμο, με το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων, για να σπάσουμε τα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων, των κυβερνήσεών τους, όπως κι αν αυτές ονομάζονται.

Συμβαίνει τώρα: Σοβαρό τροχαίο με τρεις εγκλωβισμένους

Φωτογραφία αρχείου





















 Πριν από λίγο, στις 7 το απόγευμα, σήμερα Δευτέρα, αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του μάλλον λόγω ολισθηροτητας, στο δρόμο Τραχείας - Κρανιδίου στο ύψος της επιχείρησης μαρμάρων Σοφικίτη στη θέση ποταμιά, με αποτελεσμα αυτή την στιγμή να βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο εγκλωβισμένα τρία άτομα, ανάμεσα τους και ένα μικρό παιδάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου