Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ

Πολίτες κυρίως από την Σερβία που ζουν στο Ναύπλιο συγκεντρώνουν τρόφιμα ,ρούχα κι άλλα είδη πρώτης Ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους πολίτες της Σερβίας που εδώ κι πολλές ημέρες έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές  από τις πλημμύρες  στην χώρα τους.  Η συγκέντρωση ρούχων γίνεται στην οδό Ασκληπιού ,δίπλα στο Μερακλίδικο στην Άρια Ναυπλίου.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


 ερά Σύνοδος τς κκλησίας τς λλάδος σ συνεργασία μ τν ερά Μητρόπολη ργολίδος κα τ Δήμο Ναυπλιέων τΣάββατο 31 Μαΐου κα τν Κυριακή 1 ουνίου 2014 διοργανώνουν στ Ναύπλιο κδήλωση γι τν προσωπικότητα το πρώτου Κυβερνήτη τς λλάδοςωάννη Καποδίστρια, σύμφωνα μ τ κόλουθο πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΪΟΥ 
19:00

-
ναρξις κδηλώσεως ες τ Μητροπολιτικόν ερόν Ναόνγίου Γεωργίου Ναυπλίου
-Χαιρετισμός Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας κα
Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ, ντιπροέδρου τς Διαρκος ερς Συνόδου.
-Χαιρετισμός Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου 
ργολίδος κ.κ. Νεκταρίου.
-Χαιρετισμός κ. Δημητρίου Κωστούρου, Δημάρχου Ναυπλιέων.
-
μιλία πό το κ. Βασιλείου Χαραμστορικο-φιλολόγου, τ. Προέδρου το δρύματος «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» μ θέμα " Καποδίστριας ς  νσαρκωτής καδιάκονος τν νθρωπιστικν ξιν".
ν λη κδήλωση θ πλαισιώσ  Χορωδία το Δήμου Ναυπλιέων. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΙΝΑΧΟ ΑΡΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΩ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ


Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στον Ίναχο Άργους από την συγγραφέα πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη και τον σύζυγο της πατέρα Νεκτάριο Δημητριάδη  με θέμα την Ζωή της Παναγίας.
Προσφώνηση και παρουσίαση της συγγραφέως πρεσβυτέρας Καλυψώς Δημητριάδη έκανε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Θεοδόσιος Μπονταΐτης, εφημέριος του Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Ινάχου.

 

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΚΟΥΔΗ( ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ) ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ



Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ομιλία παρουσίαση των Αγίων προσκυνημάτων στους Αγίους τόπους και της συμβολής της Αγίας Ελένης σε αυτούς, που πραγματοποιηθηκε σήμερα 22 Μαίου το απόγευμα στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο συνοικισμό Ναυπλίου, από τον συνεργάτη και παραγωγό του ραδιοφώνου της Πειραϊκής Εκκλησίας Λυκούργο Μαρκούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου