Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Οι σταυροί των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού "Αλλαγή Πορείας" του Δημήτρη Καμπόσου






















 Δείτε παρακάτω ολόκληρη η σειρά κατάταξης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων (κεντρικό ψηφοδέλτιο) και αυτούς που εκλέγονται, στο συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας του Δημήτρη Καμπόσου.

Η σταυροδοσία του συνδυασμού "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" του Δημήτρη Κωστούρου




















 Δείτε παρακάτω τη σταυροδοσία του συνδυασμού Ναύπλιο επόμενη Μέρα του Δημήτρη Κωστούρου και την σειρά κατάταξης των υποψηφίων σύμφωνα με τους σταυρούς που πείραν.

Η σταυροδοσία του συνδυασμού "Ναύπλιο Νέα Ελπίδα" του Χρ.Γραμματικόπουλου


























 Δείτε παρακάτω τη σταυροδοσία του συνδυασμού "Ναύπλιο Νέα Ελπίδα" του Χρ.Γραμματικόπουλου και την σειρά κατάταξης των υποψηφίων σύμφωνα με τους σταυρούς που πήραν.

Επίσκεψη της Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινής Τομαή στο Ναύπλιο





















Την πόλη του Ναυπλίου επισκέφτηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Τομαή στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας σήμερα 20 Μαΐου 2014.

Συγχαρητήριες επιστολές Ανδριανού στους επανεκλεγέντες Δημάρχους της Αργολίδας





















 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές προς τους τρεις επανεκλεγέντες από τον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών Δημάρχους Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο, Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο, και Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνο Γκάτζιο.

Βουδούρης: Ο δημόσιος πλούτος δεν εκχωρείται! Πρώτη νίκη στην Ελαφόνησο!





















 Μια μεγάλη νίκη κατέγραψε ήδη η «Πελοπόννησος Πρώτα», αφού ανάγκασε το ΤΑΙΠΕΔ να αφαιρέσει από τις λίστες του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας την μοναδικής ομορφιάς παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο.

Ο Γ. Μανιάτης στην Κέρκυρα για Ελιά και ευρωεκλογές





















 O Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, θα πραγματοποιήσει ομιλία, στην Κέρκυρα, στο Εμπορικό Επιμελητήριο, στις 6 μ.μ. στο πλαίσιο των πολιτικών εξορμήσεων που κάνει το ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα ενόψει των επικείμενων ευροεκλογών. Είναι η τέταρτη ομιλία του Υπουργού ΠΕΚΑ τις τελευταίες ημέρες, μετά τον Κολωνό, την Καλαμαριά και τη Ναύπακτο.

ΣΥΡΙΖΑ Άργους Μυκηνών: Στις 25 Μάη ψηφίζουμε και φεύγουν






















  Μπροστά μας είναι μια Κυριακή μάχης. Της μάχης των Περιφερειακών και ιδιαίτερα των Ευρωπαικών εκλογών. Της μεγάλης μάχης για την ανατροπή, της μεγάλης μάχης για να βαδίσει η χώρα μας σ’ έναν άλλο δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου