Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2014 – Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα





















 Με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2014 το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα διοργανώνει την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014 ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα σχολεία της πόλης του Ναυπλίου με θέμα: Μουσείο - Δρόμοι – Μνήμη.

"Οι Πολίτες μπροστά – Νέο ξεκίνημα": Περασμένα μεγαλεία












Δελτίο τύπου

 Στην θέση κάποιων αξιόλογων εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του δημάρχου κ. Καμπόσου, απέμειναν κάποιοι αυλοκόλακες , οι οποίοι δεν παύουν να εξυμνούν το ανύπαρκτο έργο του δημάρχου, την μεγάλη φυσιογνωμία του και τα τεράστια προσόντα του.

"Αλλαγή Πορείας" : Ο λαός ψήφισε Καμπόσο
























Δελτίο τύπου

Δήμαρχος από την 1η Κυριακή Δημοσκόπηση μεγάλης πρωτιάς Χαώδης η διαφορά από τον δεύτερο    

 Παραληρεί τρομαγμένη η αντιπολίτευση  


Στην ΑΝΑΓΩΓΗ: 
Καμπόσος. 61-64% 
Νικητοπουλος 19-21% 
Πλατής  9-11%

Η δημοσκόπηση της εταιρίας ALCO του κ. Κ. Παναγόπουλου, που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με το Δήμο μας και πάντα με επιτυχημένες προβλέψεις παραθέτει σήμερα τα αδιάσειστα στοιχεία! Καμπόσος δήμαρχος Πρώτη Κυριακή! Δεν υπάρχει κανείς ούτε και από τους αντιπάλους που να πιστεύει ότι μπορεί να έρθει πρώτος! Η διαφορά του δημάρχου από τον δεύτερο είναι τεράστια. Στο πρόσωπο του δημάρχου η ικανοποίηση φθάνει στο εντυπωσιακό 64%, ποσοστό τεράστιο για εν ενεργεία δήμαρχο.

Τα αποτελέσματα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διεξήχθη στο Άργος

 Με τη συμμετοχή αρκετών πρωταθλητών μας που έκαναν πρεμιέρα στον ανοιχτό στίβο, διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας στο Άργος.

Πιστοί στο ραντεβού οι ποδηλάτες Ναυπλίου





















Ποδηλάτες Ναυπλίου 

 Για άλλη μια φορά, οι ποδηλάτες Ναυπλίου, πιστοί στο πανελλήνιο ραντεβού τους, συμμετείχαν και στην πόλη του Ναυπλίου στην ποδηλατοπορεία της Κυριακής 11 Μαΐου. Με αφετηρία την Πλατεία Τριών Φιλελλήνων, ποδηλάτες κάθε ηλικίας ακολούθησαν την διαδρομή: Σταϊκοπούλου, Πολυζωίδου, παραλιακή Ναύπλιου- Ν Κίου, Μ Αλεξάνδρου, Άργους, Χ. Τρικούπη, Ασκληπιού, Σιδηράς Μεραρχίας και μέσω του Μεγάλου Δρόμου κατέληξαν στην Πλατεία Συντάγματος. 

Σε Αγ.Τριάδα και Τίρυνθα σήμερα ο Χρ.Γραμματικόπουλος



















 Με ασταμάτητο ρυθμό συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο Χρήστος Γραμματικόπουλος ο οποίος σήμερα θα επισκεφθεί την Αγ.Τριάδα (7.30 μμ) και την Τίρυνθα (8.30 μμ).

Ανδρέας Πουλάς: Ρεαλιστικές "Πράξεις Ανάπτυξης" για το Νομό Αργολίδας (βίντεο)

 Ρεαλιστικές "Πράξεις Ανάπτυξης" για το Νομό Αργολίδας. Η δέσμευση της "Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας" για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον υποψήφιο Aντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Πουλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου