Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Γραμματικόπουλος: Μπαίνει τέλος στην εγκατάλειψη σε Ίρια και Δρέπανο



 Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι σε Ίρια και Δρέπανο κατά την επίσκεψη κλιμακίου υποψηφίων του συνδυασμού "Ναύπλιο Νέα Ελπίδα" με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων Χρήστο Γραμματικόπουλο που επισκέφθηκαν σήμερα την περιοχή του πρώην Δήμου Ασίνης.
 Κατά την περιοδεία των υποψηφίων στην περιοχή ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Χρ. Γραμματικόπουλος εξέφρασε στους κατοίκους την βούληση του από την στιγμή που θα τον επιλέξουν να ηγηθεί του Δήμου, την ουσιαστική προβολή των τοπικών προϊόντων, αγκινάρα Ιρίων και μανταρίνια Δρεπάνου και Ασίνης.

ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ KAI BINTEO




Μία ακόμα καρέτα –καρέτα βρέθηκε  νεκρή στο Λιμάνι της πόλης Ναυπλίου την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014. Η χελώνα βαριά τραυματισμένη επί αρκετή ώρα και λόγω του δυνατού αέρα  είχε μπει στο Λιμένα της πόλης . Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες  των πολιτών για να βγάλουν την χελώνα  έξω ,το άτυχο ζώο δεν κατάφερε να ζήσει.  

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.
 Οι υποψήφιοι επισκέφθηκαν την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τις υπηρεσίες της, την Δ.Ο.Υ Ναυπλίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδος.

"ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΝΕΟΙ" ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ

Επιλέγοντας να έχει σταθερά δίπλα του την νεολαία του συνδυασμού ο Χρήστος Γραμματικόπουλος επισκέφθηκε σημερα τα καταστήματα της Πρόνοιας στο Ναύπλιο.
Γενέτειρα του υποψήφιου Δημάρχου Ναυπλιέων η Πρόνοια τον υποδέχθηκε με το αίσθημα του δικου τους ανθρώπου, εξάλλου δεν είναι τυχαίο που ο Χρήστος Γραμματικόπουλος επέλεξε την περιοχή της Πρόνοιας για να λειτουργήσει το προεκλογικό του κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου