Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Σειρά κατάταξης υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού "ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ"











 Η σειρά κατάταξης σύμφωνα με τους ψήφου που πήραν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και ποιοι εκλέγονται από τον συνδυασμό "ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ"

Μειωμένη η φετινή παραγωγή βερίκοκων στην Αργολίδα λόγω του χαλαζιού




















 Μειωμένη αναμένεται να είναι η φετινή παραγωγή βερίκοκων, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι παραγωγοί. Φέτος η καλλιέργεια είχε προβλήματα με την ανθοφορία αλλά και το χαλάζι που έπληξε πολλές περιοχές σε Αργολίδα και Κορινθία.

Κατηγορούμενη εταιρία ανθρακούχων ποτών από το Ναύπλιο για διάθεση αλλοιωμένης πορτοκαλάδας




















 Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενοι για διακίνηση-διάθεση τροφίμων μη ασφαλών και επιβλαβών για την υγεία, θα καθίσουν ο εκπρόσωπος εταιρείας παραγωγής ανθρακούχων ποτών με έδρα το Ναύπλιο και ο εκπρόσωπος υπεραγοράς, που φέρονται να διέθεσαν στην αγορά της Ρόδου πορτοκαλάδα που ήταν αλλοιωμένη.

Πως κατανέμονται οι έδρες και μετά τον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών





















 Οι έδρες που παραμένουν αδιάθετες σε κάθε εκλογική περιφέρεια, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για όλους τους επιλαχόντες συνδυασμούς, καταλαμβάνονται από τον επιτυχόντα συνδυασμό. Πάντα στον δεύτερο γύρο εμφανίζονται οι εκλογομάγειρες που δουλεύουν με τις φήμες προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους. Βλέπετε, οι αποτυχόντες υποψήφιοι εγκαταλείπουν... και θα πρέπει να κρατηθούν στη μάχη όσο περισσότεροι γίνονται. Ως εκ τούτου έχει ενδιαφέρον να πάμε βήμα βήμα για να δούμε πώς γίνεται η εκλογή και ποιοι θα εκλεγούν τελικά.

Διαμαρτυρία για τα σεμινάρια αξιολόγησης των εκπαιδευτικών στο Ναύπλιο (βίντεο)





















Το προεδρείο και μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκ/σης Αργολίδας, μετά από απόφαση για τρίωρη στάση εργασίας για σήμερα Πέμπτη 22 Μαΐου 2014,  έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σεμινάρια για την ΄Αξιολόγηση΄ που διενεργεί η διοίκηση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας για τα οποία ο κλάδος τους έχει εκφράσει την κατηγορηματική αντίθεσή του.

Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των μεγάλων ευεργετών του Άργους

 Την Κυριακή 25 Μαΐου 2014 στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Πέτρου στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών τελεί Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των μεγάλων ευεργετών  της Δημοτικής Κοινότητας Άργους:

Αποζημιώσεις ΕΛΓΑ συνολικού ύψους 10 εκατ. ευρώ - 116.000 στην Αργολίδα





















 Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΛΓΑ σημερα Πέμπτη 22 Μαΐου, ο Οργανισμός θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.482 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους περίπου 10 εκατ. ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για τα έτη 2013 και 2014. Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε ροδάκινα, πατάτες, πορτοκάλια και ελιές και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια. Οι αποζημιώσεις θα αφορούν κυρίως προϊόντα όπως τα ροδάκινα, οι πατάτες, τα πορτοκάλια και οι ελιές. Τα σημαντικότερα ποσά θα αφορούν την Πέλλα, την Ημαθία, την Ηλεία, την Αργολίδα, την Αχαΐα, την Λάρισα και τα Τρίκαλα. Ειδικότερα, σημαντικό μέρος των αποζημιώσεων θα πιστωθούν σε παραγωγούς της Πέλλας και της Ημαθίας για τις μεγάλες ζημιές που σημειώθηκαν με το χαλάζι στις δενδροκαλλιέργειες.

Έκκληση από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Άργους για βοήθεια στη Σερβία και Βοσνία





















 Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους απευθύνει έκκληση για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, προκειμένου αυτή να αποσταλεί ως ενίσχυση στους κατοίκους της Σερβίας & Βοσνίας –Ερζεγοβίνης που πλήττονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Συνολικά 30.873 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους , 4.023 κτίρια έχουν πλημμυρίσει.

Τα αναγκαία είδη είναι:

http://www.argolikeseidhseis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου