Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Οι Επτά δεσμεύσεις-προτεραιότητες του Χρήστου Γραμματικόπουλου μόλις αναλάβει το Δήμο Ναυπλιέων





















Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν από το ξεκίνημα της θητείας μας πως ακριβώς θα κινηθούμε, ποια θα είναι τα πρώτα μας βήματα για να φέρουμε την αλλαγή στο Δήμο Ναυπλιέων.

Πρόσκληση για την κεντρική ομιλία του Δημήτρη Κωστούρου - "Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα"

Κεντρική ομιλία Δέδε και Πουλά στο Ναυπλιο



























 Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου και ώρα 8:00 μ.μ.
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ και του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥΛΑ Να είστε όλοι εκεί.

Paparazzi 22

 Ο Τάκης Μάζος και αυτή την εβδομάδα στο 22ο ηλεκτρονικό τεύχος του Paparazzi των Αργολικών Ειδήσεων, καταγράφει και σχολιάζει τα πάντα, από την showbizz, την νυχτερινή ζωή, την διασκέδαση, τα πρόσωπα αλλά και ότι παράξενο συμβαίνει στην Αργολίδα. Κάθε βδομάδα η στήλη Paparazzi με πλούσιο φωτορεπορτάζ μόνο στις Αργολικές Ειδήσεις.

Θερμή υποδοχή Κωστούρου στην Πρόνοια























 Θερμή υποδοχή είχαν από τους κατοίκους, τα στελέχη του συνδυασμού "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος σήμερα το πρωί κατά την περιοδεία τους στην Πρόνοια στο Ναύπλιο.

Σε Μπόρσα, Μυκήνες και Φίχτια σήμερα ο Χειβιδόπουλος
























 Το σημερινό πρόγραμμα επισκέψεων του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσσου Χειβιδόπουλου και των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της Νέας Πελοποννήσου περιλαμβάνει το Μπόρσα, τις Μυκήνες και τα Φίχτια.

Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του Π. Κοκκινόπουλου

Νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Νέα Κίο





















 Νεκρή εντοπίστηκε την Δευτέρα το απόγευμα μια χελώνα Καρέτα - Καρέτα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Κίου. Το θλιβερό θέαμα της νεκρής προστατευόμενης θαλάσσιας χελώνας αντίκρισε το απόγευμα κάτοικος της περιοχής στην παραλία. Το άτυχο ζώο φαίνεται να χτυπήθηκε στο κεφάλι.

Ανεβαίνει Αραχναίο σήμερα ο Γραμματικόπουλος



















 Στο Αραχναίο θα βρίσκεται σήμερα το απόγευμα (7.30 μ.μ.) ο Χρήστος Γραμματικόπουλος και τα στελέχη του συνδυασμού του.

1ο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθήτρια Δημοτικού από το Τολό

Σοφία Ηλιοπούλου - Δημοτικό Σχολείο Τολού - Ε' τάξη - 10 ετών - Η ώρα του ποτέ - 1ο βραβείο




















 Σε πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής, που συμμετείχαν μαθητές από Ελλάδα και Κύπρο και οργάνωσε ο σύνδεσμος «Οι φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της θάλασσας» με θέμα «Αγαπημένες Εικόνες από τον Τόπο μου» τα μέλη της επιτροπής, που αποτελούνταν από καταξιωμένους ζωγράφους, επέλεξαν για το (Α΄) βραβείο, το έργο της μαθήτριας του 6/θέσιου Δημοτικού σχολείου Τολού, Σοφίας Ηλιοπούλου, μαθήτριας της Ε΄ τάξης του σχολείου.

Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης Κρανιδίου»


























 Υπογράφηκε χθες από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, την πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. Αγγελική Αλεβίζου και τον εκπρόσωπο της ΘΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης Κρανιδίου», προϋπολογισμού 3.619.890 ευρώ. 

Συνεχίζονται αμείωτα οι δραστηριότητες των υποψηφίων στελεχών του Συνδυασμού «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»

Υποψήφιοι με επικεφαλής τον υποψήφιος Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο επισκέφτηκαν τα καταστήματα τα του Ναυπλίου, ακούγοντας τα προβλήματα των συνδημοτών μας παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του συνδυασμού και πραγματοποιώντας ένα γόνιμο διάλογο.

Σε Μάνεση και Δεντρά η ΑΥ.Ρ.Α





















 Την Παρασκευή( 9/5) ο συνδυασμός ‎Αυτοδιοικητική Ριζοσπαστική Ανατροπή (ΑΥΡΑ) με επικεφαλής τον Π. Κοκκινόπουλο επισκέφθηκαν το Μάνεση και τα Δεντρά.

Κοδέλας για το χαράτσι του ΟΣΔΕ: Δεσμευόμαστε για την ακύρωση κάθε μεθόδευσης και τη διερεύνηση, πάσης φύσης ευθυνών για το νέο σκάνδαλο





















 Μετά την μνημονιακή λαίλαπα, την φοροεπιδρομή και την κατακόρυφη αύξηση του κόστους παραγωγής ο έλληνας αγρότης καλείται να πληρώσει πρόσθετο ληστρικό χαράτσι, για την υποβολή της δήλωσης Ενιαίας Ενίσχυσης.

Ομιλία Καμπόσου στην Νέα Κίο


















 Στη Νέα Κίο μίλησε χθες ο Δημήτρης Καμπόσος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής ενότητας καθώς και του τοπικού συμβουλίου. Βασικό κομμάτι του λόγου του είχε να κάνει με τα επιτεύγματα των προσφύγων και τόνισε πως βασικός του στόχος είναι η ολοκλήρωση του λαογραφικού μουσείου και το αλιευτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου