Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Το γλέντησε η "Επόμενη μέρα"... χθες το βράδυ



























 Μια όμορφη βραδιά οργάνωσαν οι υποψήφιοι της Δημοτικής Ενότητας Ναυπλίου του συνδυασμού "Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα" σε γνωστή ταβέρνα της παραλίας στο Ναύπλιο.

Εγκαινιάζει το Εκλογικό του Κέντρο σήμερα Σάββατο 10 Μαΐου ο Δ.Καμπόσος
























 Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού "Αλλαγή Πορείας" πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο 10 Μαΐου στις 8:30μ.μ. ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος. Το Εκλογικό Κέντρο βρίσκεται στην οδό Νικηταρά 11 στο Άργος.

Διάλεξη του Βασίλειου Λαμπρινουδάκη στο Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού
























 Tην Τετάρτη 7 Μαίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών με το Δήμο Επιδαύρου, πραγματοποιήθηκε μιά ακόμα διάλεξη της σειράς εκδηλώσεων “Events Series 2014”, στο Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού. O Βασίλειος Λαμπρινουδάκης, Ομότιμος Kαθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πρόεδρος Επιτροπής Συντήρησης Μνημείων Επιδαύρου, ανέπτυξε το θέμα: «Πόσο κοντά είναι το παρελθόν μας; Η κληρονομιά του κλασικού κόσμου στην ζωή και την τέχνη». Συνομιλήτρια του κυρίου Λαμπρινουδάκη ήταν η Μαρία-Ξένη Γαρέζου, Διδάκτωρ Κλασικής Αρχαιολογίας, Αρχαιολόγος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Προγραμματικές θέσεις. – Ναύπλιο. Επόμενη μέρα











Α. Εισαγωγικό κείμενο. Εχέγγυο της ειλικρίνειας των δεσμεύσεων που αναλαμβάνουμε, το έργο που έχουμε παράξει.


 Ένα πλέγμα συγκεκριμένων προτάσεων για την αναβάθμιση της πόλης μας και κάθε γωνιάς του ενιαίου Δήμου μας, το πρόγραμμα της “Επόμενης Μέρας” έχει τα μάτια στραμμένα τόσο στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών όσο και στο μέλλον του τόπου μας. Με τις θέσεις μας φιλοδοξούμε να θέσουμε τις βάσεις της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Καλούμαστε να προχωρήσουμε σε ζωτικές παρεμβάσεις εν μέσω της πιο δύσκολης μεταπολεμικά περιόδου για τη χώρα και την κοινωνία μας, όπως και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κληθήκαμε και καλούμαστε να λύσουμε τη δύσκολη εξίσωση της μείωσης των πόρων στο ύψος του 60% και της ανάληψης νέων, κοινωνικά κρίσιμων αρμοδιοτήτων, προς όφελος των πολιτών και του τόπου.

Καθαρισμός όχθεων του υγροτόπου Μουστού
























  Την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε καθαρισμός εντός της προστατευόμενης περιοχής υγροτόπου Μουστού προκειμένου να αντιμετωπιστεί για άλλη μια φορά το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών στην περιοχή απολύτου προστασίας της λιμνοθάλασσας. Συγκεκριμένα καθαρίστηκαν οι όχθες περιμετρικά της λιμνοθάλασσας και μικρό τμήμα του βαυαρικού καναλιού. Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε με το σκάφος του φορέα διαχείρισης στο οποίο συλλέχθηκε πλήθος σκουπιδιών που αφορούσε κυρίως σε πλαστικά, συσκευασίες και σακούλες απορριμμάτων, μπουκάλια (πλαστικά, γυάλινα και αλουμίνιου), πλαστικά υποδήματα και δίχτυα. Την έκπληξη έκαναν τμήματα μεταλλικών σωλήνων που αποσύρθηκαν από τον πυθμένα του υγροτόπου.

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Αιγιαλός + νομοσχέδιο = κέρδη χωρίς φύση»


















«Στην καθημερινότητά μας αλλάζουν οι καταστάσεις που επηρεάζουν δυσμενώς τη ζωή μας. Αδυναμία εύρεσης εργασίας, μειωμένα ατομικά και οικογενειακά έσοδα και μια γενικότερη απαξίωση της κοινωνικής υπόστασης της ανθρώπινης προσωπικότητας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο κάθε ανθρώπινο δικαίωμα καταλύεται και δεν δίνεται καμία σημασία σε αυτή την ύπαρξη εξαιτίας της πολίτικης που ακολουθητέοι. Η πολιτεία απαξιεί τον άνθρωπο και ο άνθρωπος απαξιεί τα πάντα!

Τέσσερεις λαμπεροί νέοι σολίστ, απόφοιτοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους, στον Δαναό
























 Μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση, η «Εαρινή Συναυλία» με τέσσερεις εξαιρετικούς νέους σολίστ, έγινε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 4 Μαΐου στην Αίθουσα του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός». Οι τέσσερεις σολίστ υπήρξαν μαθητές και απόφοιτοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους: η Εύα Κάρκουλα, φλάουτο, ο Σπύρος Μαρίνης, κλαρινέτο, η Μαριλένα Τσαρσιταλίδη, πιάνο και τραγούδι (σοπράνο), και ο Ανδρέας Χριστάκης, πιάνο.

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου "Οι πολίτες μπροστά-Νέο ξεκίνημα"











  Το Σάββατο 10 Μαίου στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία Δερβενακίων στο Άργος, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ” με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Πλατή.

Ανακοίνωση του ΚΚΕ Αργολίδας για τα 69 χρόνια από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών


















 Τιμάμε τα 69 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, απ’ την μέρα που η ναζιστική Γερμανία παραδόθηκε άνευ όρων στον Κόκκινο Στρατό. Τιμάμε όσους αγωνιστήκαν με το όπλο στο χέρι, όσους θυσιάστηκαν, όσους έδρασαν με κάθε τρόπο ενάντια στο ναζιστικό - φασιστικό ιμπεριαλιστικό "Άξονα" Γερμανίας - Ιταλίας - Ιαπωνίας και των συμμάχων τους.

Ανδρέας Πουλάς: "Ο λαός της Αργολίδας θα νικήσει τα συστήματα και τους παράγοντες"

 Ο γνωστός γιατρός και τέως θεματικός αντιπεριφερειάρχης υγείας Πελοποννήσου, του Πέτρου Τατούλη, έχοντας παραιτηθεί του αξιώματός του και εν συνεχεία προσχωρήσει, στην νεοσύστατη παράταξη, του τέως αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γιώργου Δέδε, (Πελοποννησιακή Συμμαχία), δείχνει καθ΄όλα έτοιμος, να διεκδικήσει με αξιώσεις, την θέση που μέχρι σήμερα κατέχει, ο πάλαι ποτέ συνεργάτης του, κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του έχει ως εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου