Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013


5 από τα 25 παιδιά πήγαν σήμερα στο ειδικό σχολείο της Πυργέλας

 Το ΚΤΕΛ Αργολίδας ανέστειλε ως γνωστόν από σήμερα την μεταφορά των μαθητών του νομού, διαμαρτυρόμενο για το γεγονός ότι η Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου στην Αργολίδα ενημέρωσε την επιχείρηση ότι για να πληρώσει δεδουλευμένα θα προβεί σε μείωση 10% επί του ποσού της οφειλής. Το ΚΤΕΛ Αργολίδας δεν δέχεται την μείωση αυτή, δηλώνοντας ότι δεν προκύπτει από καμιά συμφωνία.

Συνέντευξη Κωστούρου στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάϊ Αργολίδος (ηχητικό)

  Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάϊ Αργολίδας 102,3 έδωσε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος.

Δήλωση του Δ. Κοδέλα για τα γεγονότα στις φυλακές Ναυπλίου

 Τα τελευταία γεγονότα στις φυλακές Ναυπλίου ελάχιστα ξαφνιάζουν όσους γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές. Δυστυχώς, ήταν κι αυτό θέμα χρόνου να συμβεί. Το σωφρονιστικό κατάστημα του Ναυπλίου, όπως και τα υπόλοιπα στην χώρα, έχει μετατραπεί σε αποθήκη στοιβαγμένων ανθρώπων (υπερδιπλάσιος αριθμός κρατουμένων από τις δυνατότητες της φυλακής), με συνθήκες που δημιουργούν προϋποθέσεις μιας υγειονομικής βόμβας που απειλεί καθημερινά την υγεία τόσο των κρατουμένων όσο και των εργαζομένων σε αυτή.

Μανώλης Αγγελάκας για ΕΣΠΑ: «Θα προχωρήσουν μόνο τα ώριμα έργα»

 Στην 7η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα το απόγευμα, με θέμα «Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας» και εισηγητή τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας. 

Πρόστιμα και φυλάκιση σε δημάρχους για παράνομες χωματερές

 Μεγάλα πρόστιμα που φτάνουν ως και τα 2 εκατομμύρια ευρώ και φυλάκιση ως και 5 χρόνια είναι οι ποινές που προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για όσους δημάρχους διατηρούν παράνομες χωματερές στα πλαίσια του δήμου τους.

Αύξηση σημείωσαν τα τροχαία στην Πελοπόννησο

 Αύξηση σε ποσοστό 3% παρουσίασαν τα τροχαία στην Πελοπόννησο τον περασμένο μήνα σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σύλληψη 52χρονου στο Ναύπλιο

  Συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Ναύπλιο, ακόμα ένας επιχειρηματίας για οφειλές προς το Δημόσιο που υπερβαίνουν τις 240.000 ευρώ. 

Δ. Κοδέλας: Ανάγκη άμεσης επίλυσης του προβλήματος μεταφοράς μαθητών του Νομού Αργολίδας

 Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ συμμετείχε σε συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των συλλόγων γονέων και των εκπαιδευτικών με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας σχετικά με το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη μεταφορά των μαθητών στο νομό.

Τ. Χειβιδόπουλος για την πρόσφατη επανεκλογή του στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

 Με αφορμή την πρόσφατη επανεκλογή μου στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ θα ήθελα να ευχαριστήσω το σώμα των συνεδρίου που με τίμησε με την ψήφο του. Παράλληλα δεσμεύομαι στους φίλους και τα μέλη του κινήματος που διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες προσήλθαν αθρόα στις προσυνεδριακές διαδικασίες, ότι θα καταβάλω μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του κινήματος κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανασύνταξη του δημοκρατικού χώρου υπό την σκέπη ενός ανανεωμένου ΠΑΣΟΚ.

Αποκριάτικος χορός της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης

 Σας προσκαλούμε στον αποκριάτικο χορό της πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο διασκέδασης RIVIERA στο Κεφαλάρ 9 Μαρτίου καιι ώρα 8.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου