Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ομιλία Δ.Γεωργόπουλου με θέμα "Πρόνοια Ναυπλίου: Περιδιάβαση στο χώρο και στο χρόνο"



















 Στη δεύτερη συνάντηση του κύκλου αφηγήσεων με θέμα «Ιστορίες της πόλης μας» μας προσκαλεί η Βιβλιοθήκη Ανθός του Φουγάρου, την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014, ώρα 19:00, στη χώρο της Βιβλιοθήκης.

Και στην Αργολίδα "Κανένα Σπίτι Χωρίς Ρεύμα"





















 Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι δημόσιο και κοινωνικό αγαθό που δικαιούται κάθε πολίτης.
Να μην διακοπεί το ρεύμα από κανένα νοικοκυριό, κανένα παιδί χωρίς φως, κανένας ηλικιωμένος χωρίς ζέστη!

Απελευθέρωση άγριων πτηνών στο Λεωνίδιο από παιδιά
























 Εκδήλωση απελευθέρωσης άγριας ορνιθοπανίδας πραγματοποιήθηκε στο Λεωνίδιο. Η απελευθέρωση των άγριων πτηνών και συγκεκριμένα γερακίνων έγινε με συνεργασία την ΑΝΙΜΑ (Σύλλογος Περίθαλψης και Προστασίας Άγριων Ζώων).

"Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης" για τους κρατούμενους των φυλακών Ναυπλίου



















 Οι Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου, το σωφρονιστικό κατάστημα που βρίσκεται έξω από την πόλη μας ενώ έχει προδιαγραφή χωρητικότητας 320 ατόμων, σήμερα στεγάζει 640 κρατούμενους και εκκρεμεί η μεταγωγή δεκάδων ακόμη από τα κρατητήρια των αστυν. τμημάτων. Πολύ μεγάλος αριθμός των κρατουμένων (300) είναι άποροι , μετανάστες ή με μηδενική συγγενική υποστήριξη και η στέρηση της ελευθερίας τους υπό την αιγίδα του αδιάφορου και κρυμμένου πίσω από την οικονομική κρίση κράτους , συνεπάγεται ευθέως και τη στέρηση της αξιοπρέπειάς τους.

Ανακοίνωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης για το γάλα

















  Το μόνο πλεόνασμα που φαίνεται ότι διαθέτει η Ελληνική κυβέρνηση είναι αυτό της προθυμίας για την διάλυση της ελληνικής κτηνοτροφίας. Αποτέλεσμα και στόχος των αλλαγών στο γάλα που “σκληρά” διαπραγματεύτηκε η κυβέρνηση είναι το τελειωτικό χτύπημα στην εγχώρια κτηνοτροφία, η αύξηση των εισαγωγών που στα κτηνοτροφικά προϊόντα ήδη υπερβαίνουν τα 2 δις ευρώ, η υποβάθμιση της ποιότητας διατροφής των πολιτών.

Ο Μητροπολίτης Άρτης τέλεσε την ακολουθία των Χαιρετισμών στον Αγ. Γεώργιο Ναυπλίου





















 Ο Μητροπολίτης Άρτης Ιγνάτιος τέλεσε την ακολουθία των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο.  Στο τέλος της ακολουθίας ο Μητροπολίτης κήρυξε τον θείο λόγο στους πιστούς ,ενώ δεν παράλειψε να αναφερθεί στον Μακαριστό Μητροπολίτη Αργολίδος Ιάκωβο, για το μεγάλο έργο που επιτέλεσε στην Μητρόπολη της Άρτης και της Αργολίδας.

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Ημερίδα της ΠΕΔ Πελοποννήσου στο Άργος «Η Νέα Προγραμματική Περίοδος – Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (Σ.Ε.Σ.) 2014-2020»





















 «Η Νέα Προγραμματική Περίοδος – Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (Σ.Ε.Σ.) 2014-2020» αποτέλεσε το θέμα της ημερίδας που πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου, την Παρασκευή 21 Μαρτίου και ώρα 6.00μ.μ., στο Άργος, στο Αμφιθέατρο του Μποσουλοπούλειου Γυμνασίου Άργους.

Μπάσκετ: Αύριο 22 Μαρτίου η προ-τελευταία αγωνιστική της Α1 ανδρών





















Του Τάκη Παπακωνσταντίνου

 Λίγο πριν τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος, οι ομάδες δοκιμάζονται αύριο σε έξι παιχνίδια, όλα στην Κορινθία, τα οποία όμως δεν αναμένεται να «κάνουν τη διαφορά».

Μέχρι και τώρα η βαθμολογία έχει ως εξής:

Απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων υπάρχει και για τη φωτογραφία που βλέπετε……


















 Και για τα Δίδυμα, που σήμερα συγκεντρώνονται όλα τα απορρίμματα (βλέπε φωτογραφία ), υπάρχει απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για τη λειτουργία «Δεματοποίησης/ προσωρινής αποθήκευσης μετά τη συλλογή και μεταφορά αστικών σύμμεικτων απορριμμάτων».

Η Χειρουργική Κλινική του Γ. Ν. Ναυπλίου στo 15o Ευρωπαικό Συνέδριο Τραύματος

Η χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου θα παρουσιάσει το Επιστημονικό της έργο στο 15ο Ευρωπαικό Συνέδριο Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής, που είναι και Παγκόσμιο Συνέδριο Τραύματος, που θα διεξαχθεί 24 έως 27 Μαίου 2014 στη Frankfurt Germany.

Ένα μίνι-Μνημόνιο «τρέχει» στα διόδια





















Του Οδυσσέα Βουδούρη

  Η αύξηση των διοδίων αποτελεί ακόμη μια απόδειξη των ολέθριων συνεπειών της κυβερνητικής πολιτικής για την κοινωνία. Και βέβαια παρουσιάζεται σαν μονόδρομος, όπως είχε παρουσιαστεί στη Βουλή το Δεκέμβριο 2013, η τροποποίηση των συμβάσεων μετά το αίτημα των κατασκευαστικών εταιρειών που έχουν αναλάβει 4 μεγάλους οδικούς άξονες στην Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου