Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Μεγάλη προσέλευση στην λαϊκή συνέλευση του Τολού





















Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση-Ενημέρωσηστο Τολό  την Κυριακή, 16 Μαρτίου, στις 11 η ώρα π.μ., στο Δημοτικό Σχολείο.

Εκδρομή και παρατήρηση πουλιών στο Ναυπλιο από την Ορνιθολογική Εταιρεία





















 Μονοήμερη εκδρομή στον υγρότοπο της Νέα Κίου στο Ναύπλιο διοργάνωσε η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014. Η εκδρομή περιλάμβανε επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Νέας Κίου και παρατήρηση πουλιών στον παραλιακό υγρότοπο «Καλύβια» στο Ναύπλιο.

Ημερίδα για την νέα Κ.Α.Π. από την ΕΑΣ Αργολίδας και την ΠΑΣΕΓΕΣ στο Άργος (βίντεο)





















Ημερίδα με θέμα τις αλλαγές στη νέα «Κοινή Αγροτική Πολιτική 2015-2020» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Μαρτίου στο Εργατικό Κέντρο Άργους.

Διεθνή διάκριση για 2η συνεχόμενη φορά στον Ναυπλιώτη γιατρό Βασίλη Καρούντζο



















 Την περασμένη εβδομάδα, 5-8 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία της Ιταλίας, το16ο Διεθνές Συνέδριο Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας, με συμμετοχή περισσοτέρων από 2500 συνέδρων από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Στο Άστρος ο λιμενικός σταθμός προσφέρει στον τουρισμό...στο Τολό όχι;





















Τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους επιθεώρησε από κοντά ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μετά ακριβώς την (επεισοδιακή) επίσκεψη του στο Ναυπλιο, ενώ επισκέφθηκε και το Λιμενικό Σταθμό του Άστρους, ο οποίος αναμένεται να αναβαθμιστεί!!! και με δήλωση του υπουργού, σε Λιμενικό Τμήμα σε αντίθεση με αυτόν του Τολού που καταργήθηκε. Αλήθεια ο λιμενικός σταθμός του Άστρους δεν θα συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, όπως ισχυρίστηκε επιχειρηματολογώντας ο υπουργός για το κλείσιμο του Λ.Σ Τολού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου