Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Βραβεύθηκε η πρωταθλήτρια Μαρία Πολύζου από την οργανωτική επιτροπή του 1ου Μαραθωνίου Ναυπλίου (βίντεο)





















 Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, την Πέμπτη 20/03/2014 στην αίθουσα του Βουλευτικού με θέμα: "Την παρουσίαση Όλων των Αγωνιστικών λεπτομερειών και των Συμμετοχών της πρώτης διοργάνωσης Μαραθώνιου στο Ναύπλιο". Επίσης ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος βράβευσε την αθλήτρια -πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Μαρία Πολύζου κάτοχο του Πανελληνίου ρεκόρ με χρόνο 2:33.40 από το 1998.

Ανοιχτά τα καταστήματα του Άργους την Δευτέρα το απόγευμα 24/3





















 Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους ενημερώνει το καταναλώτικό κοινό ,ότι τα εμπορικά καταστήματα στην πόλη του Άργους την Δευτέρα το απόγευμα 24-3-14 θα είναι ανοιχτά λόγω της ιδιαιτερότητας την ημέρας (παραμονή της 25ης Μαρτίου) ,από τις 5.30 μ.μ έως τις 9.00 μ.μ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

"Η Λοχεία της Απουσίας" της Χαράς Κοσεγιάν παρουσιάζεται στο Ναύπλιο

 Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, διοργανώνει εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου της Χαράς Κοσεγιάν Η Λοχεία της Απουσίας (εκδόσεις Οδός Πανός). Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014, ώρα 19:30, στην αίθουσα του Βουλευτικού, στο Ναύπλιο.

Παράσταση στο Τριανόν από το θέατρο της Εμπειρίας











  Μετά από ενάμιση χρόνο εργαστηριακής θεατρικής έρευνας, μια ομάδα που ξεκίνησε από φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών αλλά σύντομα και μέσα από σκληρή δουλειά έφυγε από τα πανεπιστημιακά δεδομένα, με αρκετές παρουσιάσεις σε Ναύπλιο, Αθήνα και Βόλο μέσα στο σύντομο χρόνο ζωής της, διαρκώς πειραματιζόμενη και εξελισσόμενη, με ανθρώπους που όπως λένε χρησιμοποιούν το θέατρο για να ερευνήσουν την κοινωνία και τη ζωή καθώς και με μια βαθιά φιλοσοφία περί της τέχνης και του θεάτρου, το Θέατρο της Εμπειρίας, ακριβώς πριν το μεγάλο του πρότζεκτ "Πεθαίνω σαν Χώρα" του Δ. Δημητριάδη που ετοιμάζει για τον Αύγουστο, επιστρέφει για τρεις συγκλονιστικές παραστάσεις με αρχή το Σάββατο 22 Μαρτίου στο θέατρο Τριανόν.

"Νενικήκαμεν: Ιστορίες, παρωδίες και μύθοι γύρω από τον θρυλικό δρομέα Φειδιππίδη" στο βουλευτικό Ναυπλίου

























 Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Κωστούρος σας προσκαλεί, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, στην Ομιλία της κ. Αθανασάκη με θέμα: «Νενικήκαμεν: Ιστορίες, παρωδίες και μύθοι γύρω από τον θρυλικό δρομέα Φειδιππίδη» το Σάββατο 22, Μαρτίου 2014 , ώρα 19:00, στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.

 

Ανοιξιάτικη πρωινή έκπληξη για τους τροφίμους του γηροκομείου Ναυπλίου
























 Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τους τροφίμους του Οίκου Ευγηρίας Μαρίας Ράδου στο Ναύπλιο.

Κινητοποίηση της "Άλλης Πρότασης"στο χώρο φορτοεκφόρτωσης σκουπιδιών που θα δημιουργηθεί στην Ν.Κίο
























 Μετά το αίσχος των σκουπιδότοπων της Καραθώνας και του Τολού, μια νέα πληγή ανοίγουν στην περιοχή μας. Δίπλα στον υδροβιότοπο και την Αρχαία Τίρυνθα, μνημείο της UNESCO, ανάμεσα στο Ναύπλιο και τη Νέα Κίο, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το μοναδικό και μόνιμο χώρο φορτοεκφόρτωσης σκουπιδιών για ολόκληρη την Αργολίδα! (Σ.Μ.Α.) 

Πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Ερμής Κιβερίου

 Εντυπωσίασε ο Ερμής Κιβερίου στο εναρκτήριο παιχνίδι του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς κέρδισε με 4-1 τον Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου