Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Στην ΟΙΚΟΣΥΛΛΑΝ οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Ναυπλίου
























 Οι μαθητές της Δ΄τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου επισκέφτηκαν την εταιρεία ΟΙΚΟΣΥΛΛΑΝ ΟΕ η οποία έχει ως κύριο αντικείμενο τη διάλυση, απορρύπανση και ανακύκλωση οχημάτων τέλους κύκλου ζωής καθώς και τον διαχωρισμό και ανακύκλωση μεταλλικών και μη μεταλλικών προϊόντων.

Ομιλία του Τ.Αντωνίου με θέμα: "Η ανεργία στους νέους"






















  Το Τ.Σ Αργολίδας της ΚΝΕ  διοργανώνει ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΗΖΗΤΗΣΗ  με θέμα: Η ανεργία στους νέους. Θα μιλήσει: ο Τάσος Αντωνίου Γραμματέας τις Ο.Π Πελοποννήσου, Ζακύνθου-Κεφαλονιάς τις ΚΝΕ και μέλος του Κ.Σ τις ΚΝΕ.  Στο Ναύπλιο cafe «posto» στις 31/3/2014 και ώρα 17:00μ.μ 

"Το στίγμα της προδοσίας" από τον σημαντικό Σκοτσέζο συγγραφέα Πολ Τζόνστον που ζει στο Ναύπλιο

 Έχοντας προσληφθεί από μια εταιρεία παραγωγής του Χόλιγουντ για να εντοπίσει ένα στέλεχός της που αγνοείται στην Κρήτη, ο Ελληνοσκοτσέζος ντετέκτιβ Άλεξ Μαύρος βυθίζεται σε μια δίνη μίσους που χρονολογείται από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Συνεργασία της Ναυπλιακής ποτοποιίας Καρώνη με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου





















  Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου προχώρησε σε δύο στρατηγικές συνεργασίες στην εσωτερική αγορά. Συγκεκριμένα με την εταιρεία ΕΒΓΑ, όπου η τελευταία ετοιμάζεται να λανσάρει τσουρέκι με μαστίχα Χίου αλλά και με την ποτοποιία Καρώνης στο Ναύπλιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου