Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Υπέρβαση Μερμίγκη με τον Χρ.Γραμματικόπουλο (βίντεο)





















 Ο εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Μερμίγκηςστις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ» του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Οι δύο άντρες επισφράγισαν την πολιτική τους συνεργασία με κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα το πρωί, σε γνωστό ξενοδοχείο.

Ανακύκλωση στο Ναύπλιο και παρουσίαση του προγράμματος οικιακής κομποστοποίησης από τον Δ.Κωστούρο (βίντεο)

 Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος παραχωρήσε Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, σήμερα Δευτέρα 17/03/2014 στην αίθουσα του Βουλευτικού με θέματα:

Μ. Βαρβιτσιώτης: Τα λιμενικά έργα στο Ναύπλιο θα το αναδείξουν σε ναυτιλιακό προορισμό





















  Ο κ. Βαρβιτσιώτης σε δηλώσεις του, κατά τη πρόσφατη επίσκεψη του στο Ναυπλιο σημείωσε ότι, «το Ναύπλιο είναι από τους προορισμούς που μπορούν να αναδειχθούν τουριστικά και μέσω του γιοτ και διαμέσου της κρουαζιέρας. Η κυβέρνηση έχει βάλει στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος της κρουαζιέρας και για να γίνει αυτό πρέπει οι λιμενικές μας υποδομές να είναι έτοιμες να υποδεχτούν μεγάλα κρουαζιερόπλοια με ασφάλεια. Ασφάλεια τόσο για το πλοίο όσο και για τους επιβάτες».

1ο Λύκαθλο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στο Άργος

 Τουρνουά Ποδοσφαίρου διοργανώνει η Ακαδημία Παναργειακού με παιδαγωγικό κυρίως χαρακτήρα στοχεύοντας στην ικανοποίηση των αναγκών των παιδιών μας της σύγχρονης κοινωνίας όπως άθληση,συνεργασία επιβράβευση της προσπάθειας και της συμμετοχής και όχι του πρωταθλητισμού και της νίκης ,που δημιουργούν ανταγωνισμό και συγκρούσεις στα παιδιά.

«Ακροναυπλία 9ος-19ος αιώνας - Αρχαιολογικές έρευνες και έργα ανάδειξης» (βίντεο)





















 Στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό), την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε διάλεξη με θέμα «ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑ 9ος-19ος αιώνας Αρχαιολογικές έρευνες και έργα ανάδειξης», στα πλαίσια των εργασιών που γίνονται στον αρχαιολογικό χώρο της Ακροναυπλίας.

Αθλητές των Special Olympics Hellas στον 1ο Μαραθώνιο Ναυπλίου και έκπτωση μετακίνησης με το ΚΤΕΛ 50%

 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την συμμετοχή στα 2,5 χλμ των αθλητών των Special Olympics Hellas.

Σε Αραχναίο και Μιδέα σήμερα ο Δ. Κωστούρος



















 O Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος την Δευτέρα 17/03 θα επισκεφθεί το Αραχναίο και τη Μιδέα , και σας καλεί να συμμετάσχετε σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα στον Δήμο, στην γειτονιά ή την περιοχή σας, αλλά και για να χαράξουμε μαζί την επόμενη μέρα του τόπου μας.

Η γνώμη σας έχει δύναμη και για εμάς μετράει.

Εντυπωσίασε η Παιδική Χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ στη 2η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών























 Η Παιδική Χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Δήμου Ναυπλιέων είχε συμμετοχή στη 2η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών την Κυριακή 16-3-2014 στο Δήμο Μεταμόρφωσης.

Δ. Κωστούρος: Ο Βασίλης Καρούντζος κέρδισε επάξια την παγκόσμια διάκριση για ένα θέμα ιδιαίτερης σημασίας





















  Η βράβευση του συντοπίτη μας, γιατρού Βασίλη Καρούντζου στο 16ο Διεθνές Συνέδριο Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας στη Φλωρεντία της Ιταλίας μας κάνει όλους περήφανους.

Θεατρική παράσταση: "Αυτός και το πανταλόνι του", του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο Άργος


 Ο Δήμος Άργους Μυκηνών και το Δημοτικό θέατρο Άργους σας προσκαλεί στις 21,22 και 23 Μαρτίου και ώρα 21:15 να παρακολουθήσετε το μονόπρακτο του Ιάκωβου Καμπανέλλη
Αυτός και το πανταλόνι του, με τον Τάσο Θάνο.

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Ενωμένοι Πολίτες Τολού: Θα είμαστε παρόντες και μετά τις εκλογές





















Δελτίο τύπου
Ενωμένοι Πολίτες Τολού

Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Τολιανούς και τις Τολιανές που ήρθαν σήμερα και στήριξαν την προσπάθειά μας. Μας χαροποίησε το γεγονός ότι ήρθαν κάτοικοι και από άλλες περιοχές εκτός του Τολού! Επίσης ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των υποψηφίων παρατάξεων και τον αντιπεριφερειάρχη για την παρουσία τους!

Το μήλο έπεσε κάτω από την Μηλιά - Η κόρη του Κ. Νεφρού διαπρέπει στο γυναικείο ποδόσφαιρο της Αχαΐας!












Η Ειρήνη Νεφρού (κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναυπλιακού και όχι μόνο Κώστα Νεφρού ) ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ίκαρου Πετρωτού επί του Αρίων Σητείας. Η 20χρονη Ναυπλιώτισσα επιθετικός, που σπουδάζει Διοίκηση επιχειρήσεων στην Αχαική Πρωτεύουσα, ήταν μια διαρκής απειλή για την αντίπαλη άμυνα και πέτυχε και τα δυο γκολ χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στην Πατρινή ομάδα. 

Λιμενάρχης Ναυπλίου Σ. Μαρίνος: Με διακατέχει έντονη πικρία, εύχομαι καλή συνέχεια...

 Έντονη πικρία και απογοήτευση εκφράζει σε μήνυμα που ανάρτησε στο facebook ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος, για τα όσα προσβλητικά για τον ίδιο, όπως αναφέρει, διαδραματίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου κατά την επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτη στο Λιμάνι του Ναυπλίου.

Ο κ. Μαρίνος έγραψε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου