Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

4.550 φωτογραφίες του 1ου Μαραθωνίου Ναυπλίου





















 Όλοι οι πρωταγωνιστές του  1ου Μαραθωνίου Ναυπλίου σε 4.550 φωτογραφίες!!! Για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μια ποιο αναλυτική φωτογραφική ενημέρωση από τον αγώνα, μπορούν να τις δουν όλες στους παρακάτω συνδέσμους.

Γ. Ανδριανός: Η πολιτεία θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά τον Μαραθώνιο του Ναυπλίου





















  Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός έδωσε την εκκίνηση του 1ου Μαραθωνίου Ναυπλίου που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία υπό την αιγίδα και την ενεργή στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, του Δήμου Ναυπλιέων και του ΣΕΓΑΣ. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κάρλ Κρατσάιζεν: Ο Γερμανός που διέσωσε τους ήρωες του '21














 Τα πρόσωπα των ηρωικών αγωνιστών του 1821 ταυτίζονται κάθε χρόνο με τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου για τον εορτασμό της Επανάστασης και την απελευθέρωση της Ελλάδας.Κυρίαρχες μορφές όπως του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη και του Μακρυγιάννη αποτελούν γνώριμες φυσιογνωμίες για όλους μας.Μνημεία, προτομές και αγάλματα που σηματοδοτούν ηρωικές μάχες και πορτρέτα των πρωταγωνιστών φιλοξενούνται σε πολλά μουσεία.

Στην Αργολίδα εντοπίζονται οι γεωτρήσεις και τα πηγάδια με τη μεγαλύτερη πυκνότητα





















 Διάτρητη από 200.000 πηγάδια και γεωτρήσεις είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις των υδρογεωλόγων. Η Ειδική Υπηρεσία Υδάτων του υπουργείου Περιβάλλοντος υπενθυμίζει ότι στις 15 Μαΐου εκπνέει η προθεσμία για να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (ΕΜΣΥ) οι ιδιοκτήτες και χρήστες πηγαδιών και γεωτρήσεων που αδειοδοτήθηκαν για πρώτη φορά πριν από τις 20 Δεκεμβρίου 2005, καθώς και όσοι δεν έχουν λάβει ποτέ σχετική άδεια.

«Υπερφορολόγηση και Ανάπτυξη» θέμα ομιλίας στον ΔΑΝΑΟ




















 Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» θα ομιλήσει o κ. Νικόλαος Μιχαηλίδης Οικονομολόγος με θέμα: « Υπερφορολόγηση και Ανάπτυξη». Θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

Μετά τον Μαραθώνιο έρχεται το το Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο




















 Μετά τον 1ο Μαραθώνιο Ναυπλίου και την μεγαλειώδη επιτυχία που είχε αλλά και την τεράστια προσέλευση κόσμου, ο Δήμος Ναυπλιέων ετοιμάζεται να υποδεχθεί ακόμα μια πολύ μεγάλη διοργάνωση όπου μαζί με την  Περιφέρεια Πελοποννήσου και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού θα διοργανώσουν για πρώτη φορά το από τις 3 έως τις 7 Μαΐου το Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας.

 

Μαθητές της Αργολίδας παρακολούθησαν το πρόγραμμα Θεατρικής Αγωγής και Παιχνιδιού
























  Το πρόγραμμα Θεατρικής Αγωγής και Θεατρικού Παιχνιδιού με θέμα «Γλωσσική Λαϊκή Παράδοση: πρόσληψη και αποδοχή μέσω του θεατρικού παιχνιδιού» που υλοποιεί η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών, παρακολούθησαν και αυτό το μήνα, μαθητές από την Π.Ε. και την Δ.Ε. Άργους: Νηπιαγωγεία Αγριλίτσας, Αγίου Προκοπίου, 6ο Άργους και οι τάξεις του Δημοτικού σχολείου Φιχτίων 

Και ο Συλλογος Αλληλεγγύη Αργολίδας στο 1ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

 Ο σύλλογος μας Αλληλεγγύη Αργολίδας έλαβε μέρος στο Μαραθώνιο του Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου