Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ξεκίνησε σήμερα η κατασκευή του κυκλοφοριακού κόμβου στην “Ενδεκάτη” Ναυπλίου






















 Ξεκίνησε σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε έναν μήνα περίπου ο κυκλοφοριακός κόμβος στην “Ενδεκάτη”. Ο κόμβος θα έχει κυκλική μορφή, όπως στην Αγία Ελεούσα, και με την προσθήκη νησίδων θα εξυπηρετήσει τόσο στην απρόσκοπτη κυκλοφορία των αυτοκινήτων όσο και στην ασφαλή διέλευση των πεζών.

Σε Αγία Τριάδα και Αργολικό ο Δ. Κωστούρος σημερα 26/3






















 O Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος την Τετάρτη 26/03 θα επισκεφθεί την Αγία Τριάδα και το Αργολικό, και σας καλεί να συμμετάσχετε σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα στον Δήμο, στην γειτονιά ή την περιοχή σας, αλλά και για να χαράξουμε μαζί την επόμενη μέρα του τόπου μας.

Η γνώμη σας έχει δύναμη και για εμάς μετράει.

Ο Άδωνις στο Ναύπλιο συν γυναιξί και τέκνοις άκουσε μπόλικα...γαλλικά!!!


















 Στο Ναύπλιο βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης προπαραμονές της εθνικής εορτής συν γυναιξί και τέκνοις. Εκμεταλλευόμενος την ηλιόλουστη ημέρα ο υπουργός Υγείας εθεάθη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη, με χαλαρή διάθεση και casual φιρμάτη εμφάνιση να κάνει βόλτα .

Διάθεση προϊόντων από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου





















  Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου στα πλαίσια της κοινωνικής του παρέμβασης θα διαθέσει:

Ομιλία Γόντικα στα Φίχτια

 Σήμερα 26 Μαρτίου η Λαϊκή Συσπείρωση Αργολίδας διοργανώνει ομιλία με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο περιφερειαάρχη Πελοποννησου Νίκο Γόντικα στο GRANDE CAFÉ στα Φίχτια στις 19:00 το απόγευμα.

Συγκεντρωτικές της Εθνικής Ελλάδος και στην Αργολίδα





















 Με προπονήσεις για τις «μικρές» εθνικές ομάδες, αγοριών-κοριτσιών, θα κυλήσει το προσεχές διάστημα σε Κω, Βόρειο Έβρο, Κορινθία και Αργολίδα.

 

Σύλληψη για κλοπή στο Ναύπλιο




















  Συνελήφθη, χθες 25.3.2014 το μεσημέρι, στο Ναύπλιο , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας  34χρονος.

5 Παίκτες του Διομήδη στην Εθνίκη ανδρών
























 Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης ανακοίνωσε τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, ενόψει των αναμετρήσεων με την Βοσνία (2 και 5 Απριλίου), για τα πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Μουσική εορταστική εκδήλωση στο Ναύπλιο για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας





















 Ο Δήμος Ναυπλιέων και o Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. (Δημοτικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού) σε συνδιοργάνωση µε την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδος διοργάνωσαν μουσική εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 25η Μαρτίου 2014 στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο.

 

Πολυήμερη καλλιτεχνική - θεατρολογική εκδήλωση του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου



















  Η Κοσμήτωρ της Σχολής Καλών Τεχνών και Πρόεδρος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγήτρια Άλκηστις Κοντογιάννη έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει να συμμετάσχετε στην πολυήμερη καλλιτεχνική/θεατρολογική εκδήλωση που οργανώνεται για πρώτη φορά στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών με τίτλο "Νέα Οράματα στο Σύγχρονο Ελληνικό Θέατρο"

Το Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών στον 1ο Μαραθώνιο Ναυπλίου
























  Στην πόλη του Ναυπλίου για πρώτη φορά διοργανώθηκε Μαραθώνιος δρόμος με χιλιάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Η πόλη έζησε πρωτόγνωρες αθλητικές στιγμές με χιλιάδες κόσμου να ενθαρρύνουν τους αθλητές που συμμετείχαν.

Δήλωση του βουλευτή Αργολίδας Δημήτρη Κοδέλα για την 25η Μαρτίου





















 Η σημερινή μέρα είναι μέρα μνήμης και τιμής των αγώνων του λαού μας για ανεξαρτησία και ελευθερία.  Ειδικά, λοιπόν, ετούτη την ημέρα αποτελεί ντροπή, προσβολή και παραχάραξη να θέλουν κάποιοι να μας πείσουν ότι η ανεξαρτησία κατακτιέται με το “ναι σε όλα” και την πλήρη υποταγή στις νέες Ιερές Συμμαχίες. Αυτή η συμπεριφορά εκφράζει το σύγχρονο μνημονιακό ραγιαδισμό και είναι σε πλήρη αντίθεση με το νόημα της 25ης Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου