Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Με μεγάλη συναυλία των Onirama κλείνουν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Ναύπλιο (βίντεο)



Μετά την μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση του Ναυπλίου που θα γίνει την Κυριακή 2 Μαρτίου και το κάψιμο του Καρνάβαλου στην πλατεία Φιλελλήνων, τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων κλείνουν με μία μεγάλη συναυλία τους οι Onirama, το συγκρότημα που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από την νεολαία και όχι μόνο!

Χρήστος Πίτσας: Από το Αραχναίο και τον Καναδά στην υποκριτική και το θέατρο






















 Παιδί άκουγε ιστορίες με νάνους και λαγούς, λίρες και λαγούμια. Έπαιζε σε στοιχειωμένα σπίτια κι εξερευνούσε κάστρα απόρθητα και αρχαίες στοές. Έδινε μάχες με ξύλινα σπαθιά και κατακτούσε παλιές πόλεις σε ένα ορεινό αρβανιτοχώρι. Ακολούθησε την άμαξα της Ωραίας Ελένης για να τον σπρώξει ο έρωτας για ένα ωραίο κορίτσι του Ναυπλιού στο θέατρο. Το κορίτσι του την έσκασε... Εν τούτοις, τον κράτησαν στο θέατρο οι πρόβες και τα... σάντουιτς.

Μαθητές της ΣΤ' τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου γνώρισαν τους αθλητές του Διομήδη
























 Στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας του Διομήδη βρέθηκαν χθες μαθητές της ΣΤ' τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου. Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος (e-twinning) με αντίστοιχο σχολείο της Ολλανδίας, οι μαθητές έχουν σαν θέμα τον "πολιτισμό μέσω αγώνων (culture through games).

Το Π.Λ.Ι στη ψηφιακή εποχή





















  Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα «Βασίλειος Παπαντωνίου» προκήρυξε ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα προσφορά και με αντικείμενο τη μετάβαση του ΠΛΙ στην ψηφιακή εποχή. Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» και ο προϋπολογισμός του είναι506.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%), με επιπρόσθετο δικαίωμα προαίρεσης που περιλαμβάνει συντήρηση και ανέρχεται στο ποσό των 151.799,22€ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%).

Κωστούρος VS Γραμματικόπουλος και στη μέση ο Ίωνας (Ηχητικό)





















 Σε... προεκλογικό (πόλεμο) έχουν περάσει, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γραμματικόπουλος. Η τελευταία μάχη δόθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ίωνα Ξυπολιά ''ραδιουργίες'' στον ΣΚΑΙ 102,3 όπου με παρέμβαση τους και οι δύο αντάλλαξαν... πυρά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου