Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Έχασε ο Διομήδης από την ΑΕΚ 32 - 29


















 Η ομάδα της Ένωσης νίκησε με 32-29 τον Διομήδη στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 και αγκάλιασε έτσι την πρωτιά της κανονικής περιόδου.

Εθελοντική αιμοδοσία στην Προσύμνη

Διαμαρτυρία Γάλλων τουριστών για φόλες και στην περιοχή του Ναυπλίου
























 Στον φιλοζωικό σύλλογο «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» απευθύνθηκε ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών που στις αρχές του 2014 κόντεψε να χάσει τον σκύλο του από δηλητηρίαση.Η Victorine Swertvaegher και ο Edouard Bara περιγράφουν στην επιστολή τους ότι στις 3 Ιανουαρίου μετά από βόλτα που έκαναν στην παραλία Χελμούτσι της Ηλείας είδαν την σκυλίτσα τους να σπαράζει και να παραλύει. Αφού την μετέφεραν σε κτηνιατρείο το ζώο σώθηκε και ο κτηνίατρος τους είπε ότι πιθανότατα το σκυλί έφαγε δηλητηριασμένο ποντίκι. Το ζευγάρι των τουριστών θεώρησε ατυχές το περιστατικό και συνέχισε τις διακοπές του στην Πελοπόννησο. Όμως πέντε μέρες μετά σ’ ένα χωριό 20 λεπτά από την πόλη του Ναυπλίου μπροστά στα μάτια τους είδαν ένα σκύλο να τρώει ένα ψάρι που βρήκε στην παραλία και στη συνέχεια να χτυπιέται από τους σπασμούς.

Ξεφάντωσαν παραδοσιακά στο Λυγουριό την Τσικνοπέμπτη (βίντεο)
























 Ένα παραδοσιακό γλέντι, όπως εξάλλου απαιτούσε η ημέρα, έστησαν τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Καββαδίας" στο Λυγουριό χθες βράδυ Τσικνοπέμπτης.

Μεγάλη συγκέντρωση αγροτών της Πελοποννήσου στην Τρίπολη (βίντεο)

Μετά τη μεγάλη σημερινή συγκέντρωση στα διόδια της Νεστάνης, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Πελοποννήσου προχώρησαν σε πορεία από τον κόμβο του Βασιλόπουλου μέχρι την Πλατεία Ανεξαρτησίας, όπου βρίσκεται το κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κούτσελα - Τσίρος: "Άθλια η εικόνα από τον σκουπιδότοπο του Τολού - Απίστευτη εγκατάλειψη "
























 Απίστευτη εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει ο σκουπιδότοπος στο Τολό όπως φαίνεται άλλωστε από τις φωτογραφίες και όπως δικαίως καταγγέλλουν οι Δημοτικοί σύμβουλοι Ρίτα Κούτσελα και Δημ.Τσίρος.

Ο πρώην δήμαρχος Μιδέας Αναστάσιος Δρούγκας στηρίζει Γραμματικόπουλο





















 Ο πρώην δήμαρχος Μιδέας Τάσος Δρούγκας τάσσεται, με ανοιχτή επιστολή του, υπέρ του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Έτσι, συνεχίζεται το μεγάλο "κύμα" υποστηρίξεων που εκδηλώνεται με πολύ έντονο ρυθμό το τελευταίο διάστημα, για την υποψηφιότητα του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Η επιστολή του κ. Δρούγκα έγινε με αφορμή τησυγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει ο Χρ. Γραμματικόπουλος τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ» στις 7:00 μ.μ.

Αναλυτικά η επιστολή: 

 

Οκτώ μήνες από το "λουκέτο" στην ΕΡΤ

Του Γιάννη Γαλανόπουλου
Δημοσιογράφου στην ΕΡΤ

 Συμπληρώθηκαν ήδη οκτώ μήνες από την 11η Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία η συγκυβέρνηση ανακοίνωσε , δια στόματος Κεδίκογλου, την απόφαση για το ΄΄λουκέτο΄΄ στην ΕΡΤ, στο όνομα της ,δήθεν, εξυγίανσης του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Αλλά στην ουσία της ..καρατόμησης 2.500 εργαζόμενων , θυσία στις ..ορέξεις της τρόικας , στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ΄΄ανθρωποθυσίας΄΄.

Οκτώ μήνες λοιπόν από εκείνο το απόγευμα και γίνεται καθημερινά ,πλέον, αντιληπτή η απουσία της ΕΡΤ από την καθημερινότητα του πολίτη. ΜΕ ένα ανεπαρκές και υποτονικό πρόγραμμα η Δ.Τ.,(με ένα μόνο κανάλι)προσπαθεί κάτι να παρουσιάσει, αλλά δεν πείθει.

Στο ραδιοφωνικό τοπίο ή απουσία των προγραμμάτων της ΕΡΑ είναι κραυγαλέα και μοιραία το κοινό-κυρίως στο λεκανοπέδιο- στρέφεται στους ιδιωτικούς σταθμούς, ενημερωτικούς ή ψυχαγωγικούς, ανάλογα με τις προτιμήσεις. Στην περιφέρεια αρκετοί σταθμοί έχουν σιγήσει ενώ κάποιοι άλλοι συνεχίζουν το ΄΄πειρατικό΄΄ τους πρόγραμμα με το μεράκι των απολυμένων συναδέλφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου