Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ανοιγοκλείνουν τους δρόμους στα μπλόκα οι Αγρότες τις Αργολίδας





















 Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών στην Αργολίδα, οι οποίοι κρατούν επιφυλακτική στάση απέναντι στις νέες εξαγγελίες που έγιναν από την κυβέρνηση. Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε κλείσιμο των δρόμων όπου έχουν στηθεί τα δύο μπλόκα στην Αργολίδα.

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Κεφαλονιά
















 Το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας στην τακτική συνέλευση της 7ης Φεβρουαρίου, αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τους πληγέντες συνανθρώπους μας από το σεισμό της Κεφαλονιάς και απευθύνει έκκληση στα μέλη του να ενισχύσουν την προσπάθεια αλληλεγγύης συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία του συλλόγου Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου για συγκέντρωση τροφίμων και αναλώσιμων ειδών πρώτης ανάγκης.

Συνελήφθη στο Πόρτο Χέλι εφαρμόζοντας την τακτική του... Λιάπη!





















Την φήμη του Μ. Λίαπη ζήλεψε οδηγός στο Πόρτο Χέλι και έτσι εφάρμοσε την τακτική του πρώην υπουργού, στις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του. Μάλλον όμως δεν υπολόγισε πως θα έχει και την ίδια κατάληξη. 

Έκθαμβοι οι Βρετανοί από την έκθεση παραδοσιακών ελληνικών φορεσιών του Π.Λ.Ι. στο Λονδίνο
























 Από τις πτυχώσεις, στα γεωμετρικά σχέδια και τα περίπλοκα κεντητά ενδύματα. Το μεγαλείο του παραδοσιακού ελληνικού ενδύματος ξεδιπλώνεται στο πλαίσιο έκθεσης με τίτλο «PATTERNS OF MAGNIFICENCE: TRADITION AND REINVENTION IN GREEK WOMEN'S COSTUME», η οποία λαμβάνει χώρα στην κεντρική αίθουσα του Ελληνικού Κέντρου στο Λονδίνο και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Μαρτίου.

Σκυλόψαρο 2 μέτρα έπιασε ψαράς στο Λεωνίδιο (βίντεο)





















 Ένα σκυλόψαρο μήκους περίπου 2 μέτρων και βάρους 200 κιλών έπιασε πριν λίγες ημέρες στα δίχτυα του ο Λεωνιδιώτης επαγγελματίας ψαράς Φάνης Ρουσάλης (Νήρης), λίγα μίλια νοτιοανατολικά του Λεωνιδίου στη θέση Μπουρνιάς.

Άννα Μαντά: Οι άνθρωποι της ΔΕΥΑΝ εργάζονται και την νύχτα

 Χθες, βράδυ Σαββάτου 8/2, προκλήθηκε σοβαρή ζημιά σε αγωγό ύδρευσης στην οδό Πολυζωίδου, στο Ναύπλιον, μπροστά στο περίπτερο. Συνεργείο της ΔΕΥΑΝ εργάσθηκε κατά την διάρκεια όλης της νύχτας για την αποκατάσταση της ζημιάς. Αναπόφευκτη ήταν και η διακοπή υδροδότησης μέχρι το πρωί της Κυριακής στη περιοχή Κούρτη, από το κολυμβητήριο και κάτω.

Flamenco στο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού "ΔΙΕΣΙΣ"

Νέο Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού “Ο Καββαδίας”

 Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 5/1/2014, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Βασιλείου, έγινε απολογισμός της θητείας του απερχόμενου Δ.Σ. παράλληλα με τη διενέργεια εκλογών. Ύστερα λοιπόν από τις αρχαιρεσίες της Γ.Σ. και σύμφωνα με ότι ορίζει το καταστατικό, το νέο Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού “Ο Καββαδίας” έχει την εξής σύνθεση :

Προωθεί την διαδικασία ολοκλήρωση του Βιολογικού Λυγουριού ο Διδασκάλου





















  Το Περιφερειακό Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΠΕΣΠΑ) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, του οποίου προεδρεύει ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Διδασκάλου, ενέκρινε...

Ανοίγει το τριώδιο αύριο Κυριακή στο Άργος























 Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και οι Ορθοπεταλιές Ανοίγουν το Τριώδιο και τις αποκριάτικες εκδηλώσεις τη Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2013 ώρα 19:30 στη Λαϊκή Αγορά Άργους.

Οι αγρότες της Αργολίδας αποφασισμένοι για όλα - Πλημμύρισε με τρακτέρ το Άργος (βίντεο)

 Παρακολουθήστε σε βίντεο το μεγάλο σε όγκο και συμμετοχή σημερινό συλλαλητήριο των αγροτών της Αργολίδας στο Άργος. 

Όπλα, σφαίρες και ναρκωτικά στο Άργος





















 Για οπλοκατοχή και ναρκωτικά συνελήφθη στο Άργος από αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρίπολης, ένας 39χρονος Έλληνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου