Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Δημοτικό συμβουλιο στο Άργος στις 24 Φεβρουαρίου 2014




















 Δημοτικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στο Άργος στις 24 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα με 7 συλλήψεις





















 Αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε χθες 19.2.2014, στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Άργους και του Κρανιδίου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια πενήντα επτά (257) άτομα, εκ των οποίων εκατόν ενενήντα επτά (197) ήταν ημεδαποί και εξήντα (60) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια έξι (206) οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα ένα (41) άτομα, από τα οποία τριάντα έξι (36) ήταν ημεδαποί και πέντε (5) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν επτά (7) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

Με απόλυτη επιτυχία η αποκριάτικη βραδιά του Αθλητικού Συλλόγου ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ




















 Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «ΠΑΝΤΑΖΗΣ» πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Αθλητικού Ομίλου ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ. Φέτος, ήταν ένας διαφορετικός χορός αφού - μετά την μεστή και γλαφυρή ομιλία του Προέδρου κ Αντώνη Λυμπέρη- βραβεύτηκαν διακριθέντες κατά το παρελθόν αθλητές που σήμερα κατέχουν υψηλές θέσεις στην Πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Κοινωνία αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, προπονητές, Διαιτητές και όλοι οι πρώην Πρόεδροι, με πρώτο τον αείμνηστο Βασίλη Καρκαλάτο που ίδρυσε πριν 46 χρόνια την ομάδα.

 

 

Ξεραίνονται τα πεύκα στο δασύλλιο του Πρ. Ηλία στο Ναύπλιο (βίντεο)





















  Στην τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει το δασύλλιο του Προφήτη Ηλία Ναυπλίου με σχεδόν όλα τα δέντρα να έχουν προσβληθεί από ασθένεια και να κοντεύουν να ξεραθούν ολοκληρωτικά αναφέρθηκε ο γεωπόνος του Δήμου Ναυπλιέων Τ.Λιάκης σε συνέντευξη που παραχωρησε στις Αργολικές Ειδήσεις.

Αλλάζουν όψη Σ. Μεραρχίας και Αμαλίας στο Ναύπλιο (βίντεο)





















  Στις αλλαγές που θα επιφέρουν τα έργα ανάπλασης που έχουν ξεκινήσει στις οδούς, Σ.Μεραρχίας και Αμαλίας και που προχωρούν ταχύτατα, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος σε συνέντευξή του. Ο δήμαρχος δεν παρέλειψε επίσης να ζητήσει συγνώμη από τους καταστηματάρχες τις περιοχής για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία, αλλά όπως τόνισε το αποτέλεσμα θα είναι η αναβάθμιση της παλιάς πόλης με οφέλη τόσο στον τουρισμό και την επισκεψιμότητα αλλά και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Αποκριάτικος χορός του Παναργειακού
























 Σημείο προπώλησης καρτών στο πρακτορειο ΟΠΑΠ των αδελφών Σκούρα στο Άργος

Πυκνή ομίχλη σκέπασε Άργος και Ναύπλιο την νύχτα
























 Από χθες το απόγευμα, σύννεφα ομίχλης άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στην ευρύτερη περιοχή του Αργολικού κάμπου, τα οποία όσο περνούσε η ώρα κατέβαιναν όλο και πιο χαμηλά. Τo πέπλο της πυκνής ομίχλης δεν άργησε να εμφανιστεί στο Ναύπλιο και το Άργος (φώτο πλατεία Αγίου Πέτρου) όπου κάλυψε μεγάλο μέρος της ατμόσφαιρας, με τον κόσμο να αναρωτιέται για το τι ακριβώς συμβαίνει, αφού σπάνια παρουσιάζεται κάτι τέτοιο στην περιοχή μας χωρίς να ευθύνονται τα ...εργοστάσια!!!.

Ευκολότερη η πρόσβαση στο σπήλαιο Φράχθι























 Ευκολότερη και ασφαλέστερη μπορεί να είναι πλέον η πρόσβαση δια θαλάσσης στο Σπήλαιο Φράγχθι στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.

Με τον γιατρό Παντελή Κοκκινόπουλο υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλίου η Αυτοδιοικητική Ριζοσπαστική Ανατροπή

 H Αυτοδιοικητική Ριζοσπαστική Ανατροπή, η νεοσύστατη κίνηση στο Δήμο Ναυπλιέων (με ανθρώπους κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ), προτείνει ως επικεφαλής της και υποψήφιο Δήμαρχο τον γυναικολόγο Παντελή Κοκκινόπουλο.

Η Διακήρυξη της Αυτοδιοικητικής Ριζοσπαστικής Ανατροπής:

Έκλεψε την παράσταση η μικρή Αναστασία στον 13ο αγώνα του Αργολικού Κόλπου



 Συγχαρητήρια αξίζουν στην μικρότερη αθλήτρια Αναστασία Τσολάκου ηλικίας 10 ετών, που έτρεξε με επιτυχία στον 13ο Αγώνα του Αργολικού Κόλπου και κάλυψε τα 15.8 χιλιόμετρα. Τον αγώνα διοργάνωσε  ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Αργολίδας, υπό την αιγίδα της Δ.ΟΠ.ΠΑΤ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου