Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Με επιτυχία το Παναργολικό συλλαλητήριο στο Άργος (βίντεο)





















 Παναργολικό Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 στο Άργος. Το συλλαλητήριο οργάνωσαν ομάδες παραγωγών - αγρότες,κτηνοτρόφοι και διάφοροι φορείς και οργανώσεις του νομού.

Ανοιχτή συγκέντρωση του Χ. Γραμματικόπουλου την ερχόμενη Δευτέρα στο "Αμαλία"

 
 Ανοιχτή συγκέντρωση - ομιλία θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο "ΑΜΑΛΙΑ" ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γραμματικόπουλος, κηρύσσοντας ουσιαστικά την έναρξη του προεκλογικού αγώνα της δημοτικής του παράταξης "ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ". "Σας προσκαλώ όλους και όλες στην παρουσίαση του οράματός μας, για να δώσουμε στο ΑΥΡΙΟ του τόπου μας ελπίδα", δηλώνει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Γραμματικόπουλος.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Αποκατάσταση πεζοδρομίων στο Ναύπλιο

 Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο αποκατάστασης πλακών πεζοδρομίων στην πόλη του Ναυπλίου.

Αποκριάτικος χορός του Διομήδη (βίντεο)















  Ο Διομήδης Άργους σας προσκαλεί στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του, στο "Ιφιγένεια Restaurant" στις Μυκήνες (Κολιζέρα), το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 21.00.

Διάθεση Φαρμάκων Υψηλού Κόστους και Ειδικών Παθήσεων σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ από το Γενικό Νοσοκομείου Αργολίδας


















 Στα πλαίσια εφαρμογής του Νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμια φροντίδα και προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στη διαδικασία διάθεσης φαρμάκων υψηλού κόστους και ειδικών παθήσεων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας ενημερώνει τους πολίτες της περιοχής ότι: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου