Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Σήκωσαν το ΑΤΜ από το ταχυδρομείο της Αγίας Τριάδας






















 Με επαγγελματισμό και μεγάλη ταχύτητα κινήθηκαν οι δράστες που σήμερα στις 5 το πρωί σήκωσαν στην κυριολεξία ολόκληρο του ΑΤΜ του ταχυδρομείου στην Αγία Τριάδα Μιδέας.

Στα χνάρια της μαμάς και οι κόρες...

 Συγχαρητήρια αξίζουν στις δυο μικρές αθλήτριες Αναστασία Τσολάκου και Ιωάννα Τσολάκου από το Ναύπλιο που έτρεξαν την Κυριακή 3-2 στον πρώτο αγώνα Διάσχισης Σκάλας Λακωνίας 8 χιλιομέτρων.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα



















 Σήμερα Πέμπτη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές αρχικά στο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά και προς το βράδυ σταδιακά στην Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ηπειρωτικά.

Νέο Δ.Σ. στην "Πύλη Πολιτισμού"





















 Ο Συλλογος Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου ανακοινώνει ότι κατόπιν της απόφασης της γενικής συνέλευσης του συλλόγου και των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν την Κυριακή 26/01/2014, το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε έχει ως εξής:

Το Kοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους ευχαριστεί το Νέο Σχολείο Άργους

 Ευχαριστούμε την Α΄ Λυκείου του Νέου Σχολείου Άργους για την προσφορά τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν για την έννοια της αλληλεγγύης , τη λειτουργία του Παντοπωλείου Πολιτών και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Η Γραμματεία Αργολίδας της ΠΑΣΥ για τα μπλόκα των αγροτών





















 Η Γραμματεία Αργολίδος της ΠΑΣΥ, χαιρετίζει όλους τους μικρομεσαίους αγρότες που βγήκαν στο δρόμο του αγώνα, στα μπλόκα, δίνοντας μία μάχη επιβίωσης κόντρα στη αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ. Που αντιστέκονται στη φορολογική επιδρομή της συγκυβέρνησης και παλεύουν να κρατήσουν τα σπίτια και τα χωράφια τους ώστε να μην τα αρπάξουν η εφορία και η τράπεζα. Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους που ακόμη δεν έχουν κάνει το βήμα, να μη σκύψουν το κεφάλι μπροστά σε αυτή την καταιγίδα των άγριων μέτρων και να βγουν μαζικά στο δρόμο του αγώνα.

Κληρώθηκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών για το κύπελλο Αργολίδας





















 Έγινε πριν από λίγο η κλήρωση των ημιτελικών για το κύπελλο Αργολίδας στα γραφεία της ΕΠΣΑ, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου στις 3:00μ.μ.

Μανιάτης προς Παπούλια «Σε τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις για το φυσικό αέριο»


















  Ενημέρωση για τις συζητήσεις με τη ρωσική πλευρά σχετικά με την τιμή του φυσικού αερίου, ενόψει της επίσκεψής του στο Σότσι για την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας από τον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, τον οποίο κάλεσε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σοκ από την αποτρόπαια δολοφονία του 82χρονου Αργείτη - Τον σκότωσαν και μετά τον έκαψαν

 Εξιχνιάστηκε (όπως σας πληροφορήσαμε από χθες) από την ασφάλεια Άργους η ανθρωποκτονία 82χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί μαζί με το αυτοκίνητό του στις 11 Ιουνίου 2013 και δηλώθηκε η εξαφάνιση του. Στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, σε δύσβατη περιοχή στο Ρητό Κορινθίας βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου και στη συνέχεια, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, λύθηκε το μυστήριο και εξιχνιάστηκε η υπόθεση. 

Νέο πρόγραμμα και πρόσκληση νέων μελών στην χορωδία του Συλλόγου Πολιτιστική Αργολική Πρόταση














  Η χορωδία του Συλλόγου Πολιτιστική Αργολική Πρόταση προετοιμάζεται για τις νέες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές υποχρεώσεις της, ενόψει χορωδιακού φεστιβάλ στις 15 Μαρτίου στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο, χορωδιακής συνεργασίας με άλλες χορωδίες, παραστάσεων Άξιον Εστί και Αχαρνής - Ο Αριστοφάνης που γύρισε από τα θυμαράκια, συμμετοχής σε χορωδιακά φεστιβάλ άλλων πόλεων και συμμετοχής της στον αποκριάτικο χορό του συλλόγου.

Η Ιερά Σύνοδος τιμά των Ι.Καποδίστρια και στο Ναύπλιο






















 Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε τη συνδιοργάνωση διημερίδος με το Υπουργείο Εξωτερικών για τον Ιωάννη Καποδίστρια, με τίτλο «Ο Ιωάννης Καποδίστριας ως πρότυπο πολιτικού ηγέτου».

Τρίωρη στάση εργασίας των εκπαιδευτικών στις 7 Φεβρουαρίου

 Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. κηρύσσει στις 7 Φεβρουαρίου 2014 τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις (3) τελευταίες ώρες του πρωινού και τις τρεις (3) πρώτες ώρες του απογευματινού διδακτικού ωραρίου, προκειμένου να διευκολυνθούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοί μας στο κοινό συλλαλητήριο ενάντια στις απολύσεις που διοργανώνουν η ΔΟΕ, η ΟΛΜΕ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Αθήνα στα Προπύλαια και ΣτΕ στις 11:00π.μ. και στις υπόλοιπες πόλεις της χώρας όπου πραγματοποιούνται αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Άγνωστοι καλοντυμένοι άνδρες με κουστούμια αναστάτωσαν την πόλη του Ναυπλίου




















 Αναστάτωση επικράτησε χθες το απόγευμα στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας στο Ναύπλιο καθώς δέχθηκε αρκετά τηλέφωνα από πολίτες που κατήγγειλαν πως δυο άνδρες καλοντυμένοι με κουστούμια χτυπούσαν τα κουδούνια των σπιτιών τους, υποδυόμενοι τους εργαζόμενους σε τηλεφωνική εταιρεία.

Η Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ του Δήμου Άργους – Μυκηνών κόβει την βασιλόπιτα















 To Δ.Σ της νέας ευρύτερης Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ του Δήμου Άργους – Μυκηνών προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη της στη κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Άργους.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς.

Πάρτι απο τη Χορευτική Ομάδα του συλλόγου «Φίλοι του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος»























 Σε ένα «μεγάλο, καθιερωμένο, ανοικτό, κεφάτο Αποκριάτικο Πάρτι» μας καλεί η Χορευτική Ομάδα του συλλόγου «Φίλοι του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος», το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014.

Με δυναμικές κινητοποιήσεις και ο Αγροτοκτηνοτροφικος Συλλόγος Αργολίδας (βίντεο)





















 Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, στήσανε από την Τετάρτη μπλόκο στην Νέα Επαρχιακή Οδό Μυκηνών-Ναυπλίου στο ύψος του Ανυφίου, ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ που τους οδηγεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Ύστερα από τη συνέλευση στο μπλόκο , οι αγρότες της Αργολίδας αποφάσισαν τα εξής:

Εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου

Παναγροτικό συλλαλητήριο το Σάββατο 8/2 αποφάσισαν οι αγρότες της Αργολίδας (βίντεο)





















 Μεγάλη κινητοποίηση αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθει το Σαββατο 8.2.2014 από τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Αργολίδας που συμμετείχαν χθες σε σύσκεψη που έγινε στην ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου