Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Παραδοσιακό Λυγουριάτικο Καρναβάλι “από το τότε στο σήμερα”


Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» σας προσκαλεί στην εκδήλωση “από το τότε στο σήμερα” , στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό, στις 21 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 20:30.

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας συμμετέχει στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα (βίντεο)





















 Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας και το μπλόκο του Ανυφίου, έπειτα από τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Αγροτικών Μπλόκων, καλούν όλους τους αγρότες του νομού στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Βάθης.

Γενική Συνέλευση του "Άλλου Δρόμου" στο Άργος

























 Τα μέλη και οι φίλοι της δημοτικής κίνησης Άργους-Μυκηνών «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» καλούνται στη Γενική Συνέλευση της κίνησης, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, στις 6.00 μμ, στο Εργατικό Κέντρο Άργους, με θέματα: 

Παρουσιάσθηκε στην Ν.Κίο η ποιητική συλλογή «Πρόγονοι και Θεοί μου»



























 Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου, παρουσιάσθηκε η νέα ποιητική Συλλογή του Στέλιου-Σταύρου Καλαϊτζή «Πρόγονοι και Θεοί μου».

Ανάβιωσε ο Βλάχικος Γάμος και η γιορτη της Γκόγκας στο Ανυφί (βίντεο)
























 Με επιτυχία και πάρα πολύ κέφι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανυφίου «Ο μάη-Νικόλας» αναβίωσε το εθι του Βλάχικου γάμου και την γιορτη με τις παραδοσιακές γκόγκες (χειροποίητα ζυμαρικά) την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου με παραδοσιακό γλέντι.

Μπάσκετ: 7η αγωνιστική του Β΄ Γύρου

 Ήττα Άρατου στην Ερμιόνη, νίκες για τους υπόλοιπος πρωτοπόρους. Στην ουρά έχασαν τόσο το Ξυλόκαστρο όσο και ο Οίακας Αναλυτικότερα:

Ατζαμής διαρρήκτης συνελήφθη στο Άργος






















 Συνελήφθη, χθες 17.2.2014 το βράδυ, στο Άργος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ένας 19χρονος ΡΟΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου