Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθησαν οι δράστες της διάρρηξης στο δικαστικό μέγαρο Ναυπλίου





















 Χθες 13.2.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Άργους και του Κρανιδίου Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.  Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια δεκατρία (213) άτομα, εκ των οποίων εκατόν πενήντα έξι (156) ήταν ημεδαποί και πενήντα επτά (57) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν ογδόντα ένα (181) οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι τέσσερα (24) άτομα, από τα οποία δεκαεννέα (19) ήταν ημεδαποί και πέντε (5) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι (6) άτομα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και οι δράστες της διάρρηξης στο δικαστικό μέγαρο Ναυπλίου που έγινε πριν λίγες ημέρες

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

Τρείς συλλήψεις στο Ναύπλιο για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών






















 Την 13-2-2014 στις 7:00 το απόγευμα στο Ναύπλιο, συνελήφθησαν 3 άτομα, ηλικίας 22, 23 και 37 ετών, αντίστοιχα.

Η Προμήθεια καυσίμων θέρμανσης για τα σχολεία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Άργους
















 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30, σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για το παρακάτω θέμα:

Αποκριάτικος χορός του ‘’Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Eκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας’’





















 Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ‘’Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Eκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας’’ (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό μας στις 23-02-2014 και ώρα 13:00 μμ στο κέντρο ΓΡΑΜΜΕΣ στους Μύλους Άργους. 

Γραμματικόπουλος: Λυπηρό το παραλήρημα Κωστούρου, λυπηρά τα ψέματα του - Ξεχνά ότι είναι στην εξουσία από το 2007 έως σήμερα (βίντεο)





















  "Δεν θα συνεχίσουμε τον διάλογο με τον κ. Κωστούρο για το θέμα της απουσίας του Ναυπλίου από το "Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού για τον Τουρισμό" για τον τουρισμό κρουαζιέρας. Άλλωστε τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και δημοσιευμένα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 3155, αριθμ. απόφασης 67659), όπου συγκεκριμένα στο άρθρο 6 γράφει ξεκάθαρα τους προορισμούς για τον τουρισμό κρουαζιέρας, στους οποίους το Ναύπλιο δεν περιλαμβάνεται", τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων και υποψήφιος δήμαρχος Χ.Γραμματικοπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου