Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Χωρίς σίτιση από την έναρξη της χρονιάς οι μαθητές των Μουσικών Σχολείων

 Αναφορά στη Βουλή με το έγγραφο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας (Προσύμνη) κατέθεσε ο βουλευτής Αργολίδας Δημήτρης Κοδέλας και αφορά στο πρόβλημα με τη σίτιση των μαθητών των μουσικών σχολείων οι οποίοι έξι μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους δεν εξυπηρετούνται από πρόγραμμα σίτισης.

Ακολουθεί η Αναφορά:

«ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ» για... μεγάλους!!!

 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Απόκριες στο Δήμο Άργους Μυκηνών 2014» που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ, η ομάδα ¨Δράσε Θετικά¨ θα πραγματοποιήσει «ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ».

Πρωτοφανή σε όγκο η συγκέντρωση Γραμματικόπουλου (βίντεο)





















 Σε μια πρωτοφανή σε όγκο και ενθουσιασμό πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποίησε χθες στο ξενοδοχείο Αμαλία ο Χ. Γραμματικόπουλος έδωσε το σύνθημα της μεγάλης αλλαγής που έρχεται για τον δήμο Ναυπλιέων.

Αναλυτικότερα: 

Εικαστικές δημιουργίες στα σοκάκια της παλιάς πόλης του Ναυπλίου

Ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος Πανελλήνιος διαγωνισμός γελοιογραφίας με τίτλο: «Ο Διόνυσος σε κρίση» που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΑΤ, υπό την αιγίδα του Τμήματος θεατρικών σπουδών της σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Κυριακή 2/3 στο Τριανόν στις 12μμ.

Διανομή λαδιού στους δικαιούχους από τον Δήμο Ναυπλιέων






















 Από τον Δήμο Ναυπλιέων ανακοινώθηκε ότι η διανομή λαδιού, θα αρχίσει για όλους τους δικαιούχους που έχουν παραλάβει και τρόφιμα από 26/2/2014 έως 29/2/2014.

Διάκριση για τον Θ. Μητσάκο - Κατέκτησε το 6ο Junior Tennis Open Forty Love κάτω των 10 ετών


















 Άλλη μια διάκριση για τον αθλητή του ΡΗΓΑ Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας και του Athlisis Tennis Club Θοδωρή Μητσάκο στην κατηγορία κάτω των 10 ετών . Ο Θοδωρής κατέκτησε το 6ο Junior Tennis Open κάτω των 10 ετών, που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του το Forty Love, αφού επικράτησε στον τελικό του Λυμπέρη Άρη του Α.Σ. ΠΕΥΚΗΣ Γ. ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ με 2-1 σετ (41,14 10-6) . 

Μπάσκετ: Ολοκληρώθηκε και η 7η αγωνιστική του Β΄ Γύρου





















Του Τάκη Παπακωνσταντίνου

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας το Λουτράκι υποδέχθηκε τον ΑΠΟ Μεθάνων. Η πίεση σε όλο το γήπεδο από τους γηπεδούχους κράτησε τις δύο ομάδες πολύ κοντά στο σκορ. Μάλιστα 5 λεπτά πριν το τέλος το σκορ ήταν 54-50 υπέρ του Ποσειδώνα. Τα Μέθανα παίζοντας ελεύθερα και ποντάροντας στην τεχνική κατάρτιση των παικτών του, κατάφερε να περάσει πάλι μπροστά με +4 που κράτησε μέχρι το τέλος και έτσι να έρθει το τελικό 63-67, ζευγαρώνοντας τις φετινές του νίκες επί του Λουτρακίου. Νταλίπης και Μιχάλης οι καλύτεροι του αγώνα από γηπεδούχους και φιλοξενούμενους αντίστοιχα.  

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρώτο γύρου των εκλογών του Δικηγορικού συλλόγου Ναυπλίου


Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α

Α) Για την ανάδειξη ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Διοικητικού Συμβουλίου
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ : 242
ΕΨΗΦΙΣΑΝ : 205
ΕΓΚΥΡΑ : 200
ΑΚΥΡΑ : 3
ΛΕΥΚΑ : 2

Διέρρηξαν τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Ναυπλίο



















 Διάρρηξη έγινε αργά τη νύχτα στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στην Πρόνοια Ναυπλίου . Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άτομα  φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες στο πρόσωπο έσπασαν την πόρτα του ναού με λοστούς και προσπάθησαν να μπουν στο εσωτερικό.

Βραβείο στη ταινία του 1ου ΕΠΑΛ Άργους στο 6ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας Artfools




















Βραβεύτηκε στο 6ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας Artfools η ταινία του 1ου ΕΠΑΛ Άργους "Μαμά μην κλαις θα τα λέμε στο skype" Με την απονομή των βραβείων και των ειδικών διακρίσεων ολοκληρώθηκε χθες βράδυ στον κινηματογράφο «Victoria» το 6ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας «Artfools».

Αυτοδιοικητική Ριζοσπαστική Ανατροπή - Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Ναυπλιέων: Πρόσκληση αγωνιστικής συστράτευσης





















Αγαπητοί φίλοι,

Όπως ήδη όλοι γνωρίζουμε, η χώρα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια διέρχεται την πιο κρίσιμη ίσως περίοδο της ιστορίας της.

Με πρόσχημα την οικονομική κρίση η διεθνής και εγχώρια οικονομική «ελίτ» επιβάλλει στο λαό μας πολιτικές που οδηγούν στην εξαθλίωση και στην ανθρωπιστική κρίση, στην συρρίκνωση και περιορισμό των δημοκρατικών ελευθεριών, στην ολοένα και μεγαλύτερη υποβάθμιση των δημοκρατικών θεσμών (βουλή, τοπική αυτοδιοίκηση, συνδικαλισμός κλπ).

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ARGOS CLUB GATE 13






















 Tο Σάββατο 15/2 ο σύνδεσμος ARGOS CLUB GATE 13 πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας . Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Χουάν Ραμον Ρότσα για την πολυετή προσφορά του στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας .

Δημ. Νικητόπουλος: Kατέρχομαι στα δημοτικά ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος (Ηχητικό)





















 Εμείς έχουμε άλλη άποψη γι αυτό κινούμαστε στην άλλη όχθη από την πολιτική της παρούσας δημοτικής αρχής του κυρίου Καμπόσου. Αυτά είπε μεταξύ άλλων στην πρώτη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υποψήφιος δήμαρχος 'Αργους Μυκηνών Δημήτρης Νικητόπουλος στον Ίωνα Ξυπολιά και την εκπομπή του ''ραδιουργίες''.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

Ερμής Κιβερίου και Κορωνίδα Κοιλάδας στο τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας



























 Την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014, και ώρα 3.15 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Αργολίδας. Αντίπαλοι θα είναι ο Ερμής Κiβερίου και η Κορωνίδα Κοιλάδας, δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν και στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας αφού βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη θέση, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου