Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

"Άλλος Δρόμος": Εγείρονται σοβαρότατα ερωτήματα και ενστάσεις για την αξιοπιστία της δημοσκόπησης στο Δήμο Άργους Μυκηνών

 Παρουσιάστηκε στο τοπικό κανάλι DRTV δημοσκόπηση για το Δήμο Άργους – Μυκηνών της εταιρείας Alco του κύριου Παναγόπουλου, ο οποίος μάλιστα την σχολίασε αυτοπροσώπως. Θα ήταν προτιμότερο να μην ασχολούμαστε με δημοσκοπήσεις. Θέλουμε όμως να παρατηρήσουμε μερικά πράγματα και να αφήσουμε τα συμπεράσματα στους πολίτες.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με κρύο και βροχές




















 Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου και από τα νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και τους θυελώδεις ανέμους στο Αιγαίο.

Ταξίδι στα Καράμπουρνα της μικρασιατικής Ερυθραίας από τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Κίου

 Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου σας προσκαλεί σ' ένα ταξίδι στα Καράμπουρνα της μικρασιατικής Ερυθραίας, μέσα από την παρουσίαση δύο βιβλίων των Εκδόσεων Μπαλτά.

Ελληνίδα απο τη Σκάλα Λακωνίας πούλησε 4 τόνους πορτοκάλια στη Γερμανία

 Οι Γερμανοί καταναλωτές που περίμεναν τον φρεσκοστυμμένο χυμό από τα χέρια της κ. Ελένης πολλαπλασιάζονταν, σχηματίζοντας μια πειθαρχημένη αλλά αρκετά μακριά ουρά. «Οταν διαπίστωσα ότι τα πορτοκάλια που είχα φέρει από Ελλάδα δεν “έφευγαν” σε ικανοποιητικό ρυθμό, αναζήτησα έναν τρόπο για να τους δελεάσω, έτσι πήγα και αγόρασα έναν λεμονοστύφτη», περιγράφει η Σκαλιώτισσα κ. Ελένη Κωνσταντίνου από το Orange Valleys, μία από τους 31 εκθέτες που συμμετείχαν στη Διεθνή Πράσινη Εβδομάδα (Internationale Grüne Woche), που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Βερολίνο.

Ο "Παραμυθάς" Νίκος Πιλάβιος στο Άργος

Οι Λίμνες γιορτάζουν την Υπαπαντή του Χριστού
























 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορτασθεί και φέτος η Υπαπαντή του Χριστού στις Λίμνες την 1 και 2 Φεβρουαρίου, ενώ αναμένεται και φέτος η προσέλευση κόσμου να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου