Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Αργολίδας σε χυμοποιείο





















 Το χυμοποιείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» στα Λειβάδια Άργους, επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος .

Κάλεσμα του ανεξάρτητου αγροτικού μπλόκου Αργολίδας για κινητοποίηση στα διόδια της Νεστάνης (βίντεο)





















 Κάλεσμα στον κόσμο ώστε να συμμετέχει στην κινητοποίηση της Παρασκευής έκανε το μέλος του αγροτικού Συνεταιρισμού Αργέας και μέλος της συντονιστικής επιτροπής του ανεξάρτητου μπλόκου στην Αργολίδα Δ. Δήμας.

Ανάδειξη των τειχών του Ναυπλίου στα έργα ανάπλασης της οδού Αμαλίας (βίντεο)





















  Στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων μίλησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος για την ανάπλαση στην οδό Αμαλίας.και την αναδειξη του τείχους του Ναυπλίου που θα γίνει σε δύο σημεια με την συνεργασία της αρχαιολογίας.
Δείτε το βίντεο:

Η Μαρία Δεμοίρου υποψήφια με τον Χ. Γραμματικόπουλο

 Μία ακόμα αξιόλογη και ιδιαίτερα δυνατή υποψηφιότητα, γυναικεία μάλιστα αυτή τη φορά, έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Πρόκειται για τη Μαρία Δεμοίρου. Η κα Δεμοίρου είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Αθηνών, είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος το 2002, ενώ διετέλεσε και αντιδήμαρχος το 2005-2006 στον πρώην Δήμο Μιδέας.

Αναλυτικά η δήλωσή της έχει ως εξής :

Ενημέρωση ζητάει ο Δ.Σκούφης για το πρόγραμμα "βοήθεια στο σπίτι" στη Δημοτική Ενότητα Λυρκείας





















  Παρακαλώ ενημερώστε τόσο εμένα προσωπικά- και μάλιστα γραπτά- όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο με την πρώτη ευκαιρία, για ποιο ή για ποιους λόγους έχουν περιοριστεί σημαντικά-σημαντικότατα οι πάσης φύσεως δραστηριότητες του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου αφενός σε χρόνο (ώρες , ημέρες κλπ) και αφετέρου σε έκταση (τόσο σε γεωγραφικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο υποχρεώσεων του προγράμματος κλπ) και όχι μόνο.

«Ελλήνων Γεύσεις» στο Ναύπλιο



















 Η Σεφ Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει Ελλήνων Γεύσεις με άρωμα και έντονη γεύση εσπεριδοειδών, εμπνευσμένη από ένα τόπο ξεχωριστό και μυστικιστικό! Μας ταξιδεύει στην πόλη που πήρε το όνομά της από τον γιο του Ποσειδώνα, στο Ναύπλιο! Ξεκινάει το γεύμα της μαγειρεύοντας μία δροσερή σαλάτα ρόκα με πορτοκάλι, με μία ιδιαίτερη βινεγκρέτ που αξίζει να τη γευτείς! Βολτάροντας στα σοκάκια της πόλης, δοκιμάζει Αναπλιώτικο παγωτό και μπαίνει σε ένα παντοπωλείο που κουβαλάει ολόκληρη τη μεσόγειο.

Κατασκευή αποκριάτικης μάσκας στο βιβλιοπωλείο "Ηλιογραφία"


Φτιάχνουμε τις δικές μας μάσκες την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 6:00 το απόγευμα.

Αποκριάτικο γλέντι στο Λάλουκα

Ελάτε να χορέψουμε γύρω από τη φωτιά παρέα με ζωντανή μουσική φαγητό και αναψυκτικά!!!

Εκδήλωση για τα 71 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ στο Ναύπλιο

 Συμπληρώνονται 71 χρόνια από τις 23 Φλεβάρη 1943, όταν ιδρύθηκε η Ενιαία Πανελλαδική Οργάνωση Νέων, η θρυλική ΕΠΟΝ. Η ΕΠΟΝ έγραψε απαράμιλλες σελίδες ηρωισμού στα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης, αλλά και μετά. Από τις γραμμές της πέρασαν 600.000 νέοι και νέες, από τους οποίους ένα μεγάλο ποσοστό εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ. Σε 1.300 υπολογίζονται οι ΕΠΟΝίτες αντάρτες που έπεσαν στα πεδία των μαχών, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός αυτών που έπεσαν στις διαδηλώσεις των πόλεων, που εκτελέστηκαν, που πέθαναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ή που πιάστηκαν και βασανίστηκαν από τις αρχές κατοχής και τα όργανά τους.

Καταγγελία Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πελοποννησου - Αίτημα ανάκλησης απόφασης









Τα Δ.Σ. των Συλλόγων μας λαμβάνοντας υπ’όψιν:

· Το έγγραφο του Προϊσταμένου Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την 12/2/2014, με το οποίο καλεί τους Σχολικούς Συμβούλους Π.Ε. να του αποστείλουν «…τον αριθμό με την ημερομηνία του πρακτικού ανάθεσης ομάδων εργασίας, για κάθε σχολική μονάδα της δικαιοδοσίας σας, όπως προβλέπεται στη διαδικασία υλοποίησης της αυτοαξιολόγησης.» με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 21-02-2014 και ώρα 12.00.

Οι Μαθητές της Γ' Τάξης του 1ου Γυμνασίου Άργους παρουσιάζουν εργασία για την Οικολογική Μετακίνηση

 Η Επιτροπή Οργάνωσης της Εκστρατείας ΕCΟΜΟΒΙLΙΤΥ 2013-14 και οι συνεργαζόμενοι Επιστημονικοί Φορείς, σας προσκαλούν στην εκδήλωση παρουσίασης της εργασίας για την Οικολογική Μετακίνηση, που θα παρουσιάσουν οι Μαθητές της Γ' Τάξης του 1ου Γυμνασίου Άργους.

Συμπαράσταση στους εργαζομένους του ΕΟΠΥΥ από το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Άργους
























 Το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Άργους, συμπαραστέκεται στον αγώνα των Υγειονομικών του Παραρτήματος ΕΟΠΥΥ Άργους. Δηλώνουμε την αντίθεσή μας, στην επιχειρούμενη διάλυση, με βάρβαρο τρόπο, της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Νέο βιντεοκλίπ "Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΧΤΥΠΑ" (βίντεο)

















 Νέα παραγωγή βιντεοκλίπ για το τραγούδι του Αργείτικου καρναβαλιού με τίτλο "Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΧΤΥΠΑ" σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαλαγκούτσου, μην το χάσετε!!

Ο Βασιλιάς των FM Μάριος Blackman απογείωσε το KRAL (βίντεο)






















 Το "έλα να δεις" έγινε στο Ναύπλιο την περασμένη Πέμπτη στο KRAL bar  στο "απαγορευμένο Greek Party" με καλεσμένο τον Μάριο Blackman στο τραγούδι και στην επιλογή της μουσικής  με σούπερ διάθεση!

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο Παναρίτη
















 Αποκριάτικο ξεφάντωμα!!!! Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην πλατεία της κοινότητάς μας. 

Μερικές αλήθειες για την κρουαζιέρα

Της Μαργαρίτας Καραμολέγκου
ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

 Η τεράστια αύξηση της κρουαζιέρας τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας την έχει καταστήσει έναν αναμφίβολα πολύ σημαντικό παράγοντα στην τουριστική βιομηχανία. 

 Οπωσδήποτε οφείλει η χώρα με σωστό κεντρικό αλλά και τοπικό σχεδιασμό να αναπτύξει παράλληλα αυτό το τουριστικό προϊόν όπως και πολλά άλλα και να προσφέρει τους όρους και τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να βρίσκεται η Ελλάδα στις πρώτες επιλογές των εταιρειών που διαχειρίζονται την κρουαζιέρα.
Παρόλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζουμε πως η κρουαζιέρα δεν είναι πανάκεια για τον κόσμο που ζει από τον τουρισμό. Πρώτα από όλα δεν αφορά όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις. Τα εμπορικά καταστήματα ή επιχειρήσεις εστίασης είναι αυτές που κατά βάση αποκομίζουν τα μεγαλύτερα οφέλη και φυσικά ανάλογα με το πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί από τους υπεύθυνους της κρουαζιέρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου