Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

"Εβδομάδα αγάπης" από τον Διομήδη και τους Δεσμούς αίματος

 Πιστοί στις εξαγγελίες μας κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας μας με τους Δεσμούς Αίματος, φοράμε την στολή μας, σηκώνουμε τις κάλτσες μας, παίρνουμε την μπάλα μας και ξεχυνόμαστε στο γήπεδο της ζωής, χέρι - χέρι με τους Δεσμούς Αίματος, για μια ακόμα μεγάλη νίκη.

Παράταση προθεσμίας για το προγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

 Παρατείνεται έως τις 20 Μαρτίου η προθεσμία κάλυψης των προϋποθέσεων για τους επενδυτές που εντάχθηκαν υπό προϋποθέσεις στο πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η ένταξή τους σε αυτό. Επιπλέον, οι επενδύσεις στην Κεφαλονιά που έχουν καταταχθεί σε αυτήν την κατηγορία, λόγω του σεισμού εντάσσονται οριστικά στο πρόγραμμα χωρίς άλλες προϋποθέσεις.

Αυτά προβλέπει απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης. Ειδικότερα:

Συλλογή τροφίμων από την Πύλη Πολιτισμού για τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Κεφαλονιάς




















  Η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή της στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Κεφαλονιάς Ληξουρίου συγκεντρώνει τρόφιμα. Ύστερα από συνεννόηση με τη δημοτική αρχή της Κεφαλονιάς-Ληξουρίου, τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν την Τρίτη 11/02/2014, στο χώρο του συλλόγου (Αχ. Παράσχου 4- Πρόνοια Ναυπλίου) και ώρες 12:00-14:00 και 17:00-21:00μμ. και θα σταλούν την Πέμπτη 13/02/2014.

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο του Ιανουαρίου για την Πελοπόννησο






















 Ενώπιον της δικαιοσύνης θα οδηγηθούν 599 παραβάτες που συνελήφθησαν τον περασμένο μήνα στην περιφέρεια Πελοποννήσου από τους άντρες των κατά τόπους Αστυνομικών Διευθύνσεων. Σύμφωνα με τον απολογισμό της μηνιαίας δραστηριότητας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, τον μήνα Ιανουάριο χειροπέδες «φόρεσαν» 599 άτομα εκ των οποίων, τέσσερα για ληστεία και ένα για ανθρωποκτονία, 61 για κλοπή, 72 για ναρκωτικά και 30 για όπλα, 142 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 23 για τυχερά παιχνίδια, ένα για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων, ένα για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και τρία άτομα για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Ευχαριστήρια επιστολή στην «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ» για την άμεση αποζημίωση από τις πλημμύρες που έπληξαν το Άργος
























 Το κατάστημα Χαρτικών – Απορρυπαντικών Κολυβάνη Νίκη – CASA ITALIANA αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στην Ασφαλιστική Εταιρία «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ» και στο Ασφαλιστικό Γραφείο Αθανασόπουλος με έδρα τη Νέα Κίο για την άμεση ανταπόκριση και αποζημίωση στην καταστροφή που υπέστη από τις πλημμύρες που έπληξαν το Άργος την 1/12/2013.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις και Κούλουμα στην Νέα Κίο

 Πλούσιες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και φέτος στη Νέα Κίο για τις Απόκριες και τα Κούλουμα, που οργανώνει ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, η ΚΕΔΑΜ και Φορείς της Νέας Κίου.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου