Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΙΑΚΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



STUDIO B&G
Σε πανηγυρικό κλίμα γεμάτο συγκίνηση έγινε η απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλητή της Α1 ΕΣΚΑΚ 2014 - 2015 στην ιστορική ομάδα του Οίακα Ναυπλίου.
Μετά τον ανευ βαθμολογικής σημασίας  αγώνα με τον Άρατο Κιάτου (81-58)ο πρώην υπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός απένειμε τα μετάλλια στην εφηβική ομάδα του Οίακα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

STUDIO B&G ΑΠΕ//ΜΠΕ
Η καθολική κοινότητα του Ναυπλίου και ο εφημέριος της Georges Chorzempa  το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στην Καθολική Εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος  στο Ναύπλιο διοργάνωσαν εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης 1821 και του Φιλελληνικού Κινήματος.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Α. ΦΙΛΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ



Το Σάββατο 28 Μαρτίου έγινε η  παρουσίαση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του ναυπλιώτη πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Γιάννη Α. Φίλη με τίτλο «Μεταφορές του απογεύματος» . Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο και ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων.
Την εκδήλωση  χαιρέτησαν  ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος , ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός και ο πρώην πρύτανης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Γιώργος Χαρβαλιάς. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο συγγραφέας  πρόβαλε  συγκλονιστικές εικόνες από τη Νότια Αμερική και μίλησε για την Αμαζονία.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ "ΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ"

STUDIO B&G
Μουσική εκδήλωση συνδιοργάνωσε  ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Αργολίδας «ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ» και η Κ.Ε.Δ.Α-Μ με Κατανυκτικά τραγούδια του Τριωδίου  από τους Γρηγόρη Νταραβάνογλου  και Μανώλη Καρπάθιο. Η εκδήλωση έγινε στο  Μπουσουλοπούλειο Θέατρο του 1ου Γυμνασίου Άργους, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 .Συμμετείχαν  οι Γιώργος Βασιλάκης ( βιολί) και Γιώργος Γραβιάς (λαούτο). Το παρών τους έδωσαν  μεταξύ άλλων η αντιπρόεδρος  της ΚΕΔΑΜ Ε.Δήμα Πετροπούλου , ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αργους Δ.Καρυάμης κα.
                            
 

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ

STUDIO B&G
Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στο δημοτικό διαμέρισμα Λευκάκια   του Δήμου Ναυπλίεων ,η φωτιά έκαψε ολοσχερώς το σπίτι στο οποίο έμενε μία ηλικιωμένη γυναίκα. Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου .Η πυρκαγιά προκλήθηκε από το τζάκι . 

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ


Λουόμενοι απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά της παραλίας Αρβανιτιάς στην όλη του Ναυπλίου, Σαββάτο 28 Μαρτίου 2015.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΜΕΛΙΣΣΑ ΣΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Μία μέλισσα μαζεύει γύρη από ανθό μαργαρίτας σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου ,  Σαββάτο 28 Μαρτίου 2015.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ

Μία ψαρόβαρκα περνά μπροστά από την καστρονησίδα Μπούρτζι στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 28 Μαρτίου 2015. Σταδιακά η θερμοκρασία ανεβαίνει σε Ναύπλιο Και Αργος. 

Όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του 10ου Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Τουρνουά "ΑΤΡΕΑΣ" στην Αργολίδα


STUDIO B&G
 Στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΣ Αργολίδος  η οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΄΄Ατρέας΄΄ αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου και αντιπρόεδρο της ΕΠΣΑ Β.Σιδέρη και τον Πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γ. Αποστολόπουλο, παραχώρησε συνέντευξη τύπου για την διοργάνωση του "10ου ΑΤΡΕΥΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου