Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Σταματάμε να πληρώνουμε το χρέος εάν δεν δοθούν οι δόσειςΓια διακοπή στην πληρωμή του δημόσιου χρέους προειδοποιούν κύκλοι της κυβέρνησης εάν οι δανειστές δεν προχωρήσουν άμεσα στην εκταμίευση των δόσεων. Σήμερα η συνεδρίαση του Brussels Group με λίστα μέτρων 3 δισ. ευρώ.

Φόρος ακόμη και στα ανείσπρακτα ενοίκια

Καταργήθηκε και τυπικά η εκχώρηση στο δημόσιο. Έρχεται μπαράζ εξώσεων.

Ευ. Τσακαλώτος: Είμαστε έτοιμοι για τη ρήξη

"Παλεύουμε για το θετικό σενάριο, αλλά δεν αποκλείουμε τίποτα".

Επιλεκτικές τοποθετήσεις στο Χ.Α.

Xαμηλότερα κινείται ο Γενικός Δείκτης μετά τις 15.00. Κέρδη για τις μετοχές των Aegean, ΜΠΕΛΑ και Folli Follie, πιέσεις για ΕΤΕ. Χαμηλός ο τζίρος.
WALL STREET

Εναλλαγές προσήμων στη Wall Street

Εναλλαγές προσήμων στη Wall StreetΜεταξύ περιορισμένων κερδών και απωλειών αμφιταλαντεύεται η σημερινή συνεδρίαση της Wall Street, με τους βασικούς δείκτες καθ΄ οδόν για βαριές απώλειες σε επίπεδο εβδομάδας ύστερα από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις. Μετά από τα μάκρο το βλέμμα είναι στραμμένο στην ομιλία της επικεφαλής της Fed λίγο πριν το κλείσιμο.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-WEIDMANN

Weidmann: Κινδυνεύει με άτακτη χρεοκοπία η Ελλάδα

Weidmann: Κινδυνεύει με άτακτη χρεοκοπία η Ελλάδα"Εάν ένα κράτος-μέλος της νομισματικής ένωσης αποφασίσει να μην ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και σταματήσει να πληρώνει τους κατόχους ομολόγων, τότε είναι αναπόφευκτη μια άτακτη χρεοκοπία", τόνισε ο Weidmann σε συνέντευξή του στο Focus που δημοσιεύεται αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου