Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Τι είπε ο Α. Τσίπρας στη Σύνοδο ΚορυφήςO M.Schulz παραδέχεται την ύπαρξη της ανθρωπιστικής κρίσης, λέει το Μαξίμου, αλλά οι τεχνοκράτες σηκώνουν "κόκκινη κάρτα" για την αντιμετώπισή της. "Να αρθεί αυτή η αντίθεση για να προχωρήσει η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου", ζήτησε ο έλληνας Πρωθυπουργός.

Merkel: Μην περιμένετε λύση σήμερα

"Οι αποφάσεις λαμβάνονται στο Eurogroup", δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος προσερχόμενη. "Σήμερα πρέπει να υπάρξει λύση" φέρεται να δήλωσε ο F. Hollande στον Α. Τσίπρα.

Το Χ.Α. δεν προεξόφλησε... λύση απόψε

Κλείσιμο στο χαμηλό ημέρας για το Γ.Δ., με ενίσχυση του τζίρου.

Τρ. Πειραιώς: Ζημιές λόγω υψηλών προβλέψεων και εξόδων αναδιάρθρωσης

Στα €280 εκατ. τα επαναλαμβανόμενα προ φόρων και προβλέψεων κέρδη δ΄ τριμήνου. Τι ειπώθηκε στο conference call.
WALL STREET

Παύση για "ανάσα" στη Wall μετά το χθεσινό μίνι ράλι

Παύση για "ανάσα" στη Wall μετά το χθεσινό μίνι ράλι "Ανάσα" από το χθεσινό μίνι ράλι που πυροδότησε η Fed και οδήγησε σε υψηλό 2 εβδομάδων τον S&P, παίρνουν οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου επιστρέφοντας σε αρνητικό έδαφος. Η επενδυτική προσοχή στρέφεται σήμερα στα οικονομικά μεγέθη, ενώ το δολάριο ανακάμπτει καταγράφοντας κέρδη 1,5% έναντι του ευρώ.
ΑΓΟΡΕΣ

Ιρλανδία: Από το μνημόνιο στα… αρνητικά επιτόκια

Ιρλανδία: Από το μνημόνιο στα… αρνητικά επιτόκια Η Ιρλανδία, πρώην χώρα του μνημονίου και κάποτε πρωταγωνίστρια της τραπεζικής κρίσης, αποτέλεσε την τελευταία χώρα της ευρωζώνης που δανείστηκε με αρνητικό επιτόκιο. Αρνητικό επιτόκιο και για Γαλλία. Χαμηλό ρεκόρ και για τις γερμανικές αποδόσεις. Εκτροχιάζονται οι ελληνικές αποδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου