Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΕΚΤ: Στήριξη ναι, αλλά μόνο στις τράπεζεςΑύξηση του ορίου πρόσβασης στον ELA ενέκρινε η ΕΚΤ, ανεβάζοντας το όριο χρηματοδότησης σε 71,1 δισ. ευρώ έναντι 69,8 δισ. ευρώ. Κίνηση– απάντηση στις επικρίσεις ότι σφίγγει τη θηλιά ρευστότητας. Η απόφαση για αύξηση των αγορών εντόκων συνάδει μόνο με πρόγραμμα.

Παρατείνεται η αγωνία για το 1,2 δισ. ευρώ του ΤΧΣ

Καμία απόφαση σήμερα, από νομικής πλευράς δεν υπάρχει επιπλέον ποσό, λένε κύκλοι του EFSF. Για καλό κλίμα μιλά η Αθήνα. Κανένας λόγος αποδέσμευσης του 1,2 δισ., λέει η Γερμανία.

Λεωφόρος Αθηνών, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας

Η τριήμερη άνοδος, φανερώνει πως η αγορά αναζητά... αφορμή για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Εντοπίστηκε αξιοποιήσιμο ηχητικό απόσπασμα από το "μαύρο κουτί" του Airbus

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν Hollande, Merkel και Rajoy. Δείτε το video
WALL STREET

Αρνητικό κλίμα στη Wall Street

Αρνητικό κλίμα στη Wall Street Σημαντικές απώλειες γνωρίζουν οι βασικοί δείκτες της Wall Street στις συναλλαγές της Τετάρτης μετά τα χειρότερα των εκτιμήσεων στοιχεία για τις παραγγελίες διαρκών αγαθών και ενώ οι επενδυτές συνεχίζουν να "ζυγίζουν" τις πιθανότητες για μια πρόωρη σύσφιξη της νομισματικής πολιτικής από την Federal Reserve.
ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ

Έσοδα έως 15 δισ. αν φορολογηθούν οι ελβετικές καταθέσεις

Έσοδα έως 15 δισ. αν φορολογηθούν οι ελβετικές καταθέσειςΗ υπογραφή μιας φορολογικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας θα απέφερε στο ελληνικό δημόσιο 10-15 δισ. ευρώ, υπολογίζει ο Φρίντριχ Σνάιντερ, αυστριακός καθηγητής Οικονομικών, ειδικός σε ζητήματα παραοικονομίας μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου