Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Juncker: Δύο δισ. ευρώ στην Ελλάδα για ανθρωπιστική κρίση, ανάπτυξη, ανεργία Δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν. Δεν πρόκειται για νέα κεφάλαια, διευκρινίζουν κοινοτικές πηγές. Η Ελλάδα μπορεί να εκταμιεύσει πιο νωρίς χρήματα εάν η λίστα με τις μεταρρυθμίσεις λάβει το "οκ" από το Eurogroup, δήλωσε από την πλευρά της η A. Merkel.

Εμμεσο "ξήλωμα" του φόρου 26% στα τιμολόγια από Κύπρο, Βουλγαρία

Η υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί θα προβλέπει απαλλαγή από τον φόρο στις αυταπόδεικτες πραγματικές συναλλαγές.

Ξανά προς τα υψηλά ημέρας ο Γ.Δ.

Με ικανοποιητικό τζίρο, ο Γ.Δ. ενισχύεται ξανά λίγο πριν τη λήξη της συνεδρίασης.

Η λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που… αναμένεται

Αποκρατικοποιήσεις, τράπεζες, ασφαλιστικό, ΟΟΣΑ, ΦΠΑ και άλλες "εκκρεμότητες" του πλαισίου της 20ης Φεβρουαρίου στο επίκεντρο.
WALL STREET

Άνοδος στη Wall Street

Άνοδος στη Wall Street Καθ’ οδόν για ισχυρά εβδομαδιαία κέρδη βρίσκονται οι βασικοί δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου, εμφανίζοντας έντονη τάση ανάκαμψης από τις απώλειες της χθεσινής συνεδρίασης. Η εβδομάδα "σημαδεύθηκε" από την απόφαση της Fed να αφαιρέσει από τη φρασεολογία της ότι θα είναι "υπομονετική" πριν την αύξηση των επιτοκίων της.
ΕΛΛΑΔΑ

Marketwatch: Έτοιμη να παίξει το "χαρτί" της Ρωσίας η Ελλάδα

Marketwatch: Έτοιμη να παίξει το "χαρτί" της Ρωσίας η ΕλλάδαΑντιμέτωπη με την αδιαλλαξία της EE και των άλλων πιστωτών της στο να περιορίσει την λιτότητα και να ελαφρύνει το χρέος, η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει πολύ ήσυχα την στροφή στη Ρωσία για βοήθεια, αναφέρει το πρακτορείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου