Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Merkel και Hollande για Ελλάδα: Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο"Όσο πιο γρήγορα καταθέσει η Ελλάδα προτάσεις, τόσο το γρηγορότερο μπορεί να συναφθεί μια συμφωνία", δήλωσε η Merkel. "Πρέπει να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο" υπογράμμισε από την πλευρά του ο Hollande.

Ο χειρότερος... μαθητής στο τρίμηνο το Χ.Α.

Απώλειες 6,14% από την αρχή του έτους για το Γ.Δ. και -41,5% για τον τραπεζικό.

Ρωσικές εταιρείες για έρευνες πετρελαίου σε Αιγαίο, Ιόνιο, Κρήτη

Το πράσινο φως για τη συμμετοχή ρωσικών εταιρειών στο διαγωνισμό για τα 20 πετρελαϊκά οικόπεδα στην ελληνική ΑΟΖ, πήρε ο Π. Λαφαζάνης. "Είμαστε ανοιχτοί σε συμμετοχές από όλες τις χώρες".

"Aυλαία" για Brussels Group χωρίς συμφωνία

EuroWorkingGroup αύριο το μεσημέρι. Για σημαντικά βήματα προόδου κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές. Eurogroup επιχειρεί η κυβέρνηση.
WALL STREET

Επιφυλακτικότητα και μικρές απώλειες στη Wall Street

Επιφυλακτικότητα και μικρές απώλειες στη Wall Street Διατηρούν το αρνητικό πρόσημο οι βασικοί δείκτες της Wall Street στις συναλλαγές της Τρίτης παρά τα ισχυρά στοιχεία για την καταναλωτική εμπιστοσύνη, με τους επενδυτές να υιοθετούν επιφυλακτική στάση στο κλείσιμο του τριμήνου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Reuters: Πώς ένα Grexit θα μπορούσε να επιβαρύνει την "τσέπη" της ΕΚΤ

Reuters: Πώς ένα Grexit θα μπορούσε να επιβαρύνει την "τσέπη" της ΕΚΤΜία ελληνική αποχώρηση από το ευρώ θα μπορούσε να εκθέσει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε απώλειες δεκάδων δισ. ευρώ πίστωσης, μία τρύπα που η Γερμανία και άλλες χώρες της ευρωζώνης μπορεί να κληθούν να καλύψουν, σημειώνει σε ανάλυσή του το Reuters. Πηγές αναφέρουν ότι η ΕΚΤ έχει εξετάσει τις επιπτώσεις ενός Grexit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου