Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015


Στο χαμηλό ημέρας το κλείσιμο στο Χ.Α. Με απώλειες 11,88% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο τραπεζικός δείκτης με την Τρ. Πειραιώς σε νέο ιστορικό χαμηλό. Πιέσεις δέχτηκαν και άλλες δεικτοβαρείς μετοχές όπως η ΔΕΗ και ο ΤΙΤΑΝΑΣ. Αντιστάθηκαν ΜΠΕΛΑ και ΑEGEAN. Χαμηλός ο τζίρος.

"Χέρι" και στα ταμεία των ΔΕΚΟ βάζει η κυβέρνηση

Tweet-φωτιά από τον Οδ. Κωσταντινόπουλο, που ζητεί επίσημη ενημέρωση. ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ καλούνται να επενδύσουν σε κρατικούς τίτλους βραχυπρόθεσμης διάρκειας. Τι είχε αποκαλύψει το Κεφάλαιο.

Μαξίμου: Τρέχουν για τη λίστα, αισιοδοξούν για Eurogroup την Τρίτη

"Όλα είναι υπό έλεγχο" εκτιμά το Μαξίμου, το οποίο βλέπει λήξη του θρίλερ, την προσεχή εβδομάδα. Στο τραπέζι αύξηση του ΦΠΑ, ιδιωτικοποιήσεις αλλά όχι το ασφαλιστικό.

Εισαγγελέας: Ο συγκυβερνήτης ηθελημένα συνέτριψε το αεροσκάφος

"Είχε τις αισθήσεις του μέχρι την πρόσκρουση".
WALL STREET

Μεσανατολικές "αναταράξεις" στην Wall Street

Μεσανατολικές "αναταράξεις" στην Wall StreetΠτωτικά πρόσημα κυριαρχούν στο ταμπλό της Wall Street στην εκκίνηση των συναλλαγών της Πέμπτης, βάζοντας τον S&P σε τροχιά για την τέταρτη διαδοχική του πτώση με "φόντο" τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, όπου η Σαουδική Αραβία και οι σύμμαχοί της ξεκίνησαν αεροπορικές επιδρομές κατά των σιιτών ανταρτών στην Υεμένη.
ΔΙΕΘΝΗ

Ράλι για το αργό με φόντο τις πολεμικές επιχειρήσεις στην Υεμένη

Ράλι για το αργό με φόντο τις πολεμικές επιχειρήσεις στην Υεμένη Αεροπορικές επιδρομές κατά των σιιτών ανταρτών Χούτι στην Υεμένη εξαπέλυσε η πολεμική αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας. Πρόθεση συμμετοχής στην επιχείρηση δήλωσαν Ιορδανία, Σουδάν, Μαρόκο, Αίγυπτος και Πακιστάν. Διεκόπη η εναέρια κυκλοφορία στο νότιο τμήμα της Σ. Αραβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου