Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Βάζει "φρένο" στις ελληνικές τράπεζες για αγορές εντόκων η ΕΚΤΗ ΕΚΤ αλλά και η ΤτΕ συντονίζονται απέναντι στο ελληνικό δημόσιο όσο αφορά την συμμετοχή των τραπεζών στις αγορές εντόκων. Τραπεζικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι ήδη έχει σταλεί σχετική επιστολή στις τράπεζες η οποία τις δεσμεύει όσο αφορά το όριο κατοχής εντόκων γραμματίων.

Επιστολή Dijsselbloem για τα 1,2 δισ. ευρώ του ΤΧΣ

Ζήτησε από EFSF να εξετάσει το αίτημα του ΤΧΣ το οποίο θα βρεθεί στο επίκεντρο του αυριανού EWG. “Η διαδικασία προχωρά εκ νέου”, δήλωσε στο ολλανδικό RTL Z αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις.

Αεροσκάφος της Germanwings με 150 επιβαίνοντες συνετρίβη στη N. Γαλλία

Eκτελούσε την πτήση Βαρκελώνη - Ντίσελντορφ. Απίθανο το ενδεχόμενο να υπάρχουν επιζώντες. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Δείτε το video

22 ιδιωτικά συμφωνητικά από την "Κατρούγκαλος και Συνεργάτες " στις 30 Ιανουαρίου

Η εταιρεία του διαλύθηκε στις 17 Φεβρουαρίου. Τα συμφωνητικά μιλούν γα αμοιβή 12% για υποθέσεις κατά του δημοσίου.
WALL STREET

Διακυμάνσεις στη Wall μετά τα μάκρο

Διακυμάνσεις στη Wall μετά τα μάκροΣε αρνητικό έδαφος συνεχίζουν οι βασικοί δείκτες της Wall Street στις συναλλαγές της Τρίτης με τους επενδυτές να αξιολογούν τον αντίκτυπο από τα τελευταία στοιχεία για τις τιμές καταναλωτή και τις πωλήσεις νεόδμητων κατοικιών στην πορεία της Federal Reserve προς την πρώτη αύξηση των επιτοκίων της.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ελληνική κυβέρνηση αξίζει μια αληθινή ευκαιρία

Η ελληνική κυβέρνηση αξίζει μια αληθινή ευκαιρίαΟ πρόεδρος της ΚΟ των γερμανών σοσιαλδημοκρατών Τόμας Όπερμαν υπογράμμισε την ανάγκη οικοδόμησης αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, τονίζοντας ότι ενδεχόμενο Grexit θα κατέστρεφε την ευρωπαϊκή ιδέα. "Αμφότερες οι πλευρές θα πρέπει να μπορούν να βασιστούν η μία στην άλλη" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου