Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012


ΜΠΑΖΑΡ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ "ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ"


Σήμερα Σάββατο 2/12/2012, από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο, θα πραγματοποιηθεί το bazaar του Φιλοζωικού Συλλόγου Ναυπλίου "Οι Αδέσποτοι".Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου στην προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΤΑΠ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ



Το Επιμελητήριο Αργολίδας διοργάνωσε ημερίδα για Τουριστικούς Φορείς, τους ΟΤΑ και τα Μ.Μ.Ε για την ολοκλήρωση των διαδικασιών διαβούλευσης σχετικά με το έργο «Σύσταση Δομής Ανάπτυξης, Διαχείρισης και Προβολής Τουριστικού Προϊόντος Αργολίδας».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο σήμερα Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.
Η παρουσίαση έγινε από τον κ. Μανώλη Ψαρρό, ειδικό σύμβουλο και μέλος της εταιρεία abouTourism destination consultants ανάδοχος του έργου και επίσημος συμβουλευτικός φορέας του Επιμελητηρίου Αργολίδας. Παρών στην ημερίδα ήταν ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός ,οι δήμαρχοι Άργους Δ. Καμπόσος Ναυπλίου Δ. Κωστούρος, Επιδαύρου Κ. Γκάτζιος και εκπρόσωπος από τον Δήμο Ερμιονίδος. Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αργολίδος, ο πρόεδρος του ΟΕΒΕΑ κ. Μακρύς, ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Σιδέρης καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Χρ. Γραμματικόπουλος και άλλοι.


Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΦΙΝΑΣ (DUO FINA) ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΣΤΗΝ 7Η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ¨ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ¨.


Οι αδελφοί FINA (Duo Fina), Γιάννης και Τάκης,  τίμησαν με την παρουσία τους και τα τραγούδια τους την 7η Χορωδιακή Συνάντηση που συνδιοργάνωσε ο σύλλογος ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ και ο Δήμος Άργους-Μυκηνών με την  ΚΕΔΑΜ.

Οι δίδυμοι καλλιτέχνες, τενόροι και πιανίστες, με καταγωγή από το Άργος, ξεκίνησαν μαθήματα το 1982  από το Ωδείο Άργους και έφτασαν στα ανώτερα μουσικά κλιμάκια αποφοιτώντας από το Εθνικό και Σύγχρονο Ωδείο Αθηνών αποσπώντας  πρώτα βραβεία και τιμητικές διακρίσεις για τις ιδιαίτερες μουσικές τους ικανότητες, καθώς εκπλήσσουν με την ανατροπή και το χιούμορ τους στις εμφανίσεις τους, κοινό και μουσικοκριτικούς.

Είναι τιμή για τον τόπο μας να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση άνθρωποι που διαπρέπουν στους τομείς τους και είναι καθήκον μας να προβάλουμε με οποιοδήποτε τρόπο την πορεία της ζωής τους και του έργου τους, τόνισε  ο Δήμαρχος  Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος στον χαιρετισμό του.­
Εκτός από τους αδελφούς Φίνα, ο σύλλογος  τίμησε και  τους περιφερειακούς  τηλεοπτικούς σταθμούς TV-SUPER και  MAX.

ΤΗΝ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ"ΤΙΜΗΣΕ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια το Ναύπλιο τίμησε  την "Παναγία την Γερόντισσα", στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου βρίσκεται πιστό αντίγραφο της θαυματουργής εικόνας .Τον πανηγυρικό εσπερινό που έγινε τέλεσε ο ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδας ,ο αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπουλέσης παρουσία κι άλλων ιερέων από την επαρχία Ναυπλίας. Στο τέλος του πανηγυρικού εσπερινού ο Ιεροκήρυκας μίλησε για την ιστορία της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Γερόντισσας. Να σημειωθεί πως  η πρωτότυπη βρίσκεται στην ιερά μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους.
 

Ο ΔΑΝΑΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ


Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ. ο Σύλλογος Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ»,

σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, τιμά την 90η επέτειο από τον θάνατο του ιδρυτού και

Μεγάλου Ευεργέτου του, Χρήστου Παπαοικονόμου, Σχολάρχου- Κληρικού, στην

αίθουσα τελετών του Συλλόγου. 

ΠΤΩΣΗ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΟΤΙΑ


Για ακόμα μία φορά μετά από τον δυνατό νοτιά που φυσάει τις τελευταίες ημέρες ,έπεσαν δένδρα. Το ατύχημα συνέβη μπροστά στον ΟΤΕ   Ναυπλίου όπου δύο λεύκες  έπεσαν πάνω σε δύο αμάξια προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Π.Υ  Ναυπλίου απομακρύνοντας τα δένδρα από τα ΙΧ. Ναύπλιο 1 Δεκεμβρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου