Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑΣΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ: Λειτούργησε το αλάνθαστο κριτήριο του κόσμου στέλνοντας στην Διοίκηση τους πιο άξιους και ικανούς απορρίπτοντας τις φωνές που επιχείρησαν να πολώσουν κομματικά την εκλογική διαδικασία

Με αφορμή την ανάδειξη της νέας Επιμελητηριακής Αρχής ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αργολίδας θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στη νεοεκλεγείσα αρχή. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί διαπίστωσα ότι ο επαγγελματικός κόσμος της Αργολίδας στους δύσκολους καιρούς της ευρύτερης απαξίωσης που διανύουμε, εκφράστηκε μαζικά, καταξιώνοντας για μία ακόμη φορά τον θεσμό του Επιμελητηρίου. Του Επιμελητηρίου, που οφείλει να είναι συμπαραστάτης αλλά και αποτελεσματικός λύτης των προβλημάτων όλων των επαγγελματικών κλάδων. Σε ότι αφορά την σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί φάνηκε ότι λειτούργησε το αλάνθαστο κριτήριο του κόσμου στέλνοντας στην Διοίκηση τους πιο άξιους και ικανούς απορρίπτοντας τις φωνές που επιχείρησαν να πολώσουν κομματικά την εκλογική διαδικασία. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία την οποία ήδη έχουμε αναπτύξει με την απερχόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου θα συνεχιστεί.»

Read more: http://www.parapolitikaargolida.gr/2011/12/blog-post_9857.html#ixzz1fmgiE1FE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου