Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΤΟ 92 ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΙΛΗ

Δυνατό ματς με πολλές φάσεις με τον Παναργειακό, στην «πρεμιέρα» του Τζιέρη στον πάγκο, να παίρνει τη σπουδαία νίκη στην έδρα της Ένωσης Ερμιονίδας.Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 1΄ η προσπάθεια του Στάμου κατέληξε στο δοκάρι. Ωστόσο, δεν άργησαν και πολύ να προηγηθούν, αφού στο 16’ κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Στάικος, κάνοντας το 1-0.

Στο 32’ ο Κρίστο διαμόρφωσε το 2-0 για την Ένωση, ενώ λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 43’, ο Μενίκουμ έχασε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων με το δοκάρι που πέτυχε και να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Παναργειακός αντέδρασε κι απάντησε στη χαμένη ευκαιρία, μειώνοντας σε 2-1 με τον Κολλιάκο. Στο 55’ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Ένωσης, Στάικος, πέτυχε δεύτερο δοκάρι για τους γηπεδούχους, κι έτσι στο 70’ ο Τριμπόνιας ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους σε 2-2.

Δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στον Παναργειακό, καθώς η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι, ωστόσο η ομάδα του Τζιέρη πήρε τη νίκη στο 92’ με γκολ του Φιλή.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Λάμπρου, Τζιέρης ( 46’ Κωνσταντινίδης) Στάμος, Κάνδιας, Μπούρας, Cojocaru, Στάικος ( 78’ Σωπιάδης), Δημητρουλόπουλος ( 57’ Λαζάρου), Μενίκου, Δερμιτζάκης, Cristo.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος , Σαίντ, Σοφός, Πανάκης, Φίλης, Λιάρος, Ελευθεριάδης ( 65’ Κουτσοδήμος) Ιασωνίδης, Τζιώρας, Κολλιάκος (87’ Νόττης) Μούτσος (52’ Τριμπόνιας).


http://www.onsports.gr

0 σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου