Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Αργολίδας ενημερώνει τα μέλη του ότι  λειτουργεί μόνιμο εκθεσιακό κέντρο με την επωνυμία  "TRIIRIS" EXHIBITION CENTER στην Νέα Υόρκη όπου οι επιχειρήσεις μέλη μας μπορούν να συμμετέχουν για την προώθηση και προβολή των προϊόντων τους. 
Διοργανώτρια του εγχειρήματος αυτού είναι η GREEK & CYPRIAN PRODUCTS S.A. η οποία μετά από πολυετή έρευνα  δημιούργησε το μόνιμο εκθεσιακό κέντρο Ελληνικών και Κυπριακών εξαγωγικών επιχειρήσεων προϊόντων σούπερ μάρκετ, το οποίο λειτουργεί στην οικονομική καρδιά του πλανήτη στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (23-16, 40th Avenue, NY 11101, LONG ISLAND CITY, tel. 0016463218617), 365 μέρες το χρόνο από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και εγκαινιάστηκε στις 8 Ιουλίου 2011.
 Η τρέχουσα οικονομική κρίση έχει κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για εξωστρέφεια των επιχειρήσεων με αποτέλεσμα οι εξαγωγές να είναι πια μονόδρομος.
Το εκθεσιακό κέντρο έχει σκοπό να αποτελέσει κομβικό σημείο συνάντησης για :
Να δημιουργηθούν  νέες επαφές
Να επιτευχθεί διείσδυση σε νέες αγορές
Να γίνει επιπλέον προώθηση προϊόντων
Να ενδυναμωθεί η εταιρική εικόνα
Να γίνει παρουσίαση νέων ή  καινοτόμων προϊόντων
Να δημιουργηθεί ένα νέο προωθημένο γραφείο εξαγωγών
Η έκθεση αφορά επιχειρήσεις πους σχετίζονται με τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών (βασικά προϊόντα κλάδου, υποπροϊόντα μέχρι και υλικά συσκευασίας αλλά και όλων των προϊόντων που μπορούν να τοποθετηθούν στα ράφια ενός super market)και που έχουν όμως την δυνατότητα  να εξάγουν τα προϊόντα τους .
 Οι  επιχειρήσεις μέλη μας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Αργολίδας (τηλ: 2751067216- αρμόδιος: Ιωάννης Κουλεντιανός ή με τον Δ/ντη κ. Αναστάσιο Πλακογιάννη) προκειμένου να παραλάβουν ενημερωτικό υλικό και να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012.
Ο Πρόεδρος
 Φώτης Δαμούλος

0 σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου