Σάββατο 9 Απριλίου 2011



ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟΝ "ΔΑΝΑΟ"


Την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 στις 7 το βράδυ στο Άργος, στην Αίθουσα Διαλέξεων Μεγάρου Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» θα μιλήσει ο κ. Δημήτριος Κ. Κεραμίδας, Ιατρός - Παιδοχειρουργός, με θέμα: «Διαταραχές στη διαμόρφωση του φύλου».

Θα προβληθούν σχετικές διαφάνειες και θα ακολουθήσει συζήτηση.Ο κ. Δημήτριος Κ. Κεραμίδας, γεννήθηκε στο Άργος. Είναι πρωτότοκος γιός του χειρουργού Κωνσταντίνου Δ. Κεραμίδα και της Αλίκης Κεραμίδα. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Άργους, γράφτηκε κατόπιν εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, αποφοίτησε με βαθμό «λίαν καλώς» και ειδικεύτηκε σε δυο ειδικότητες, Γενικής Χειρουργικής και Παιδοχειρουργικής την οποία ασκεί. Παντρεμένος με την ιατρό αιμοπαθολογοανατόμο Δήμητρα Αναγνώστου και έχει μία κόρη φιλόλογο-γλωσσολόγο.

Τίτλοι-Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών (1967)

-Υφηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1978)

-Καθηγητής Παιδοχειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών (εκλογή 1998)

-Fellow of European Board of Pediatric Surgery(1997)

Έχει πλούσια Νοσοκομειακή Θητεία, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο, έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες δημοσιεύσεις και επίσης έχει δημοσιεύσει στο εξωτερικό τα αποτελέσματα δικών του χειρουργικών επεμβάσεων που έγιναν αποδεκτές και εφαρμόστηκαν σε κέντρα του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου