Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ναύπλιο: Το Αριστείο Πολιτειακής Αξίας «Ιωάννης Καποδίστριας» απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας


Ναύπλιο: Το Αριστείο Πολιτειακής Αξίας «Ιωάννης Καποδίστριας» απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας (βίντεο)
 Στο ιστορικό και πολυθρύλητο κάστρο του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο, μπροστά από το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, απονεμήθηκε σε ειδική τελετή από το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο στην Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, το Αριστείο πολιτειακής αξίας ''Ιωάννης Καποδίστριας'', το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαΐου 2018.

Στο Ναύπλιο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Στο Ναύπλιο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος
O πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Αργολίδας το Ναύπλιο προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του 14ου Συνεδρίου Διεθνούς Δικαίου που διοργανώνει ο καθηγητής Στέλιος Περράκης , υπό την αιγίδα του δήμου Ναυπλιέων με θέμα «Safeguarding democratic institutions within a Europe in crisis: Chanlenges and Responses”.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΓΕΡΑΚΙΝΑ

Γερακίνα φέρνει τροφή στα μικαρά της σε τοποθεσία στην Αργολίδα, Σάββατο 12 Μαίου 2018. 

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Παραλία Αρβανιτιάς , Σάββατο 12 Μαίου 2018.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΩΝ ΠΤΗΝΩΝ




Η Παγκόσμια Ημέρα Αποδημητικών Πτηνών (Word Migratory Bird Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαίου με πρωτοβουλία του Περιβαντολλογικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (UNEP), για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την προστασία των αποδημητικών πουλιών και του περιβάλλοντός τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου