Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ





ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΜΥΚΗΝΩΝ


Φέρομεν εις γνώσιν των φιλέορτων και ευσεβών Χριστιανών ότι την Τετάρτη μετά την Πεντηκοστή ,30 Μαΐου 2018 και περί ώρα 20..00 έως οο.30 θα τελεστεί  Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Μυκηνών για την επέτειο και ανάμνηση της ελεύσεως και ενθρονίσεως της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας του Καζάν στην ενοριά των Μυκηνών.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΜΑΥΡΟΛΑΙΜΗΣ




Ένα πτηνό το είδος μαυρολαίμης πετά σε τοποθεσία στην πόλη  του Ναυπλίου, Πέμπτη 24 Μαΐου 2018.

Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ'' ΦΟΒΕΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ '' ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Στις 2 Ιουνίου 2018 η πόλη του Αργους θα υποδεχτεί την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της ''Φοβεράς Προστασίας΄΄ από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Ορους κατά το χρονικό διάστημα από 2 Ιουνίου έως  6 Ιουνίου 2018. η Υποδοχή θα γίνει στις 7.30 μμ στο Αργος .
Η Ιερή εικόνα θα φιλοξενηθεί στον ιστορικό ναό του Τιμίου Προδρόμου Αργους.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πτηνό το είδος σιρλοτσίχλονο κρατά στο ράμφος του μία κάμπια που έχει πιάσει σε τοποθεσία στο Ναύπλιο, Πέμπτη 24 Μαίου 2018.

ΤΑ ΚΙΡΚΙΝΕΖΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ






Δεκάδες γεράκια το είδος Κιρκινέζια και Βραχοκιρκινέζια ,πετούν καθημερινά πάνω από την παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, Πέμπτη 24 Μαΐου 2018. Τα πανέμορφα κιρκινέζια κάνουν  εντυπωσιακές πτήσεις πάνω από τους κολυμβητές  και τους περιπατητές της παραλίας Αρβανιτιάς  που τα κοιτούν και τα θαυμάζουν. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο θέαμα που εντυπωσιάζει όλους. Τα γεράκια από τον Μάρτιο  έχουν κάνει αποικία στα απόκρημνα βράχια της Αρβανιτιάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου