Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟ 8 CATAMARANS CUP

 
Catamaran  τερματίζουν στο λιμάνι της πόλης του Ναυπλίου, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017. Με την επιλογή του ως τόπου απονομής των βραβείων του 4ου Leg Shott Off  της πόλης του Ναυπλίου ,ολοκληρώθηκε το  8ου Catamarans Cup. Πρόκειται για μια ακόμα επιβράβευση των προσπαθειών του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, του Λιμενάρχη Ναυπλίου Σπύρου Μαρίνου καθώς και του λιμενικού ταμείου Ναυπλίου, για την ανάδειξη του λιμένος Ναυπλίου ως σταθερό σημείο αναφοράς του θαλασσίου τουρισμού στην Μεσόγειο.

«Ένα βήμα με χωρίζει από τον θάνατο»



Πριν γίνει ο προφήτης Δαβίδ βασιλιάς του Ισραήλ υπηρετούσε τον βασιλιά Σαούλ. Ο Σαούλ, επειδή γνώριζε ότι ο Δαβίδ θα πάρει το θρόνο, τον καταδίωκε, προσπαθώντας να τον θανατώσει. Μια φορά όταν η ζωή του κινδύνευε, ο προφήτης Δαβίδ είπε σ’ αυτούς που ήταν τότε μαζί του· «Ένα βήμα με χωρίζει από τον θάνατο» (Α’ Βασ. 20, 3).

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΤΟΡΠΙΛΑΚΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ


Η πυραυλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού ΜΠΛΕΣΣΑΣ (P 21) ,αναχωρεί από το λιμάνι του Ναυπλίου . Ο πλοίαρχος του πλοίου βγάζει το πλοίο από το λιμάνι ανάποδα.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ π.ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ



Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς ( Ταμπούρια) στίς 6 30 το απόγευμα, με αφορμή τήν Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου καί τις εκδηλώσεις του Ιερού Ναού πρός τιμήν του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, θά μιλήσει επίκαιρα ο πανοσιολογιώτατος π.Ιάκωβος Κανάκης μέ θέμα «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΩΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ».

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΒΡΑΧΟΚΙΡΚΙΝΕΖΙΑ

Βραχοκιρκινέζια σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Μία λευκοσουσουράδα στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ




Η πόλη του Ναυπλίου περιτριγυρισμένη με σύννεφα ,θυμίζοντας χειμερινό τοπίο, Τετάρτη  25 Οκτωβρίου 2017.

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Η Πυραυλάκατος του πολεμικού Ναυτικού ΜΠΛΕΣΣΑΣ (P 21) έδεσε στο λιμάνι του Ναυπλίου τραβώντας τα βλέμματα ντόπιων και επισκεπτών, Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017.Το σκάφος πήρε το όνομα του προς τιμήν του Κεφαλονίτη Γεώργιου Μπλέσσα. Ο Πλωτάρχης Μπλέσσας, ως κυβερνήτης του αντιτορπιλικού Bασίλισσα Όλγα, είχε χαθεί ηρωικά κατά τη βύθιση του πλοίου του στη θαλάσσια περιοχή της Λέρου στις 26 Σεπτεμβρίου 1943. Ο Μπλέσσας προήχθη μετά θάνατον στο βαθμό του Αντιπλοιάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου