Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Μέλη του ΠΑΜΕ και της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής 7 Οκτωβρίου 2017 στο Ναύπλιο έξω από τον πολυχώρο Φουγάρο όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνέδριο για τον τουρισμό και τον θαλάσσιο τουρισμό.

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ'' ΙΣΑΑΚ ΜΙΖΑΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑ 182641''.

 

Ο Δήμος Ναυπλιέων , ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας κι ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αργολίδας το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων, το Βουλευτικό Ναυπλίου διοργάνωσαν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου Δημήτρη  Βλαχοπάνου ''Ισαάκ Μιζάν, Αριθμός Βραχίονα 182641''.

Λύγισε και τον Φίλιππο Βεροίας ο Διομήδης με 24-22



Την ήττα με 24-22 γνώρισε στο ΔΑΚ Νέας Κίου από τον Διομήδη ο Φίλιππος Βεροίας. Οι Βεροιώτες πάλεψαν μέχρι το τέλος αλλά στις κρίσιμες φάσεις ο Διομήδης ήταν πιο ψύχραιμος και έφτασε στη νίκη.

 

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- 29 ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ


Νέο ρεκόρ - με πάνω από 350 ποδηλάτες - σημείωσαν φέτος οι συμμετοχές για την «29η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα» που ξεκίνησε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017  από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας.  Οι ποδηλάτες πέρασαν και από την Αργολίδα το Σάββατο 7 Οκτωβρίου  και θα τερματίσουν μπροστά από το μνημείο του Λεωνίδα στη Σπάρτη 12 ώρες μετά την εκκίνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου