Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Καταθέσεις στεφάνων από μαθητές σχολείων για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Άργος


 Παραμονή της Επετείου της  Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου , τιμήθηκε με την επιβαλλόμενη επισημότητα και λαμπρότητα από τα σχολεία και τους μαθητές στην πόλη του Άργους. Το πρωί έγινε έπαρση σημαίας στο Ηρώο Πεσόντων, παρουσία των Αρχών. Στην συνέχεια έγινε τελετή στέψης της Αναθηματικής Στήλης από μαθητές Δημόσιων & Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων, από Συλλόγους και φορείς του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Μαθητές σχολείων του Ναυπλίου τίμησαν τους πεσόντες στον πόλεμο του 1940


Οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Ναυπλίου απέτισαν φόρο τιμής στα μνημεία των Ηρώων της πόλης σήμερα παραμονή της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΦΛΩΡΟΙ





Πτηνά το είδος φλώροι σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017. Μεγαλόσωμα πτηνά που χαρακτηρίζονται για το δυνατό τους κελάηδημα .

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΡΑΣ




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΗΡΑΣ) ΑΡΓΟΥΣ

ΣΥΝ ΘΕΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΛΑΒΕΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΑΣ ΩΡΑ 20.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΟΒΡΥΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΣΑΥΡΑ





Μία Πελοποννησιακή σαύρα κρατά στο στόμα της μία ακρίδα που έχει πιάσει σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΛΟΓΑΚΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ





Ένα πράσινο έντομο το είδος  αλογάκι της Παναγίας ή Μάντισσα ,όπως λέγετε κάθεται σε κλαρί δένδρου  σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου ,περιμένοντας το θύμα του, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017.

Αλλά σκοπός τους τώρα είναι να απομακρύνουν τα παιδιά από την Εκκλησία.



Πόσο δίκιο είχε ο Άγιος Παΐσιος και πόσο προφητικά μιλούσε με πόνο για αυτά που έμελλε να έλθουν και να ζει η γενιά μας.
Μικρό παιδάκι, πόσο με βοηθούσε που πήγαινα στην Εκκλησία! Είχαμε καλό δάσκαλο στο Δημοτικό και μας βοηθούσε και αυτός. Μας μάθαινε εθνικά άσματα και εκκλησιαστικούς ύμνους. Στην Εκκλησία τις Κυριακές ψάλλαμε την Δοξολογία, «Ταις πρεσβείαις….», «Άγιος ο Θεός», το Χερουβικό.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΜΑΥΡΟΛΑΙΜΗΣ





Ένα πτηνό το είδος μαυρολαίμης κάθετε σε κλαρί δένδρου στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017. 

Ζήσε τη ζωή σου με τόση αγάπη στην καρδιά σου, ώστε ακόμα και αν βρεθείς σε κάποια «κόλαση», να την μεταβάλεις σε κομάτι του Παραδείσου


Πώς μπορούν κάποιοι να βρίσκουν λύση στα πιο περίπλοκα προβλήματα, ενώ άλλοι πανικοβάλλονται όταν έχουν να αντιμετωπίσουν ένα μικρό πρόβλημα και πνίγονται σε μία κουταλιά νερό;

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Γεράκι κάθετε σε τοποθεσία στην περιοχή της Παναγίας Κατακεκρυμμένης στο Ναύπλιο, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017.

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΧΕΛΩΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ



Ακόμα μία θαλάσσια χελώνα καρέτα -καρέτα βρέθηκε στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου , Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017. Το έγκλημα κατά των θαλασσίων χελωνών συνεχίζεται σχεδόν καθημερινά, μιας και το τελευταίο διάστημα έχουν βρεθεί δεκάδες χελώνες θανάσιμα χτυπημένες. Επιτέλους κάποιος πρέπει να πάρει μέτρα .... Δεν μπορεί αυτά τα πλάσματα να γίνονται αποδέκτες των αρρωστημένων ανθρώπων ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου