Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Το Τσερκάσι είναι μία πόλη στην κεντρική Ουκρανία χτισμένο στην όχθη του ποταμού Δνείπερου. Με την πόλη αυτή συνδέθηκε τ όνομα του Αγίου Λουκά. Ήταν η γενέτειρα της γυναίκας του και για αυτό μετά τη θητεία του στο Ρωσοιαπωνικό πόλεμο ήρθε και εργάστηκε στη περιοχή του Τσερκάσι.

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΩΤΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, η Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών (Κ.Ε.Δ.Α.Μ) , η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών και η Ακαδημία στίβου «ArgosTrackandField» συνδιοργάνωσαν, τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017,σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και πολιτιστικά μνημεία της πόλης του Άργους. 

Ημερίδα για τον Αθλητικό Τουρισμό και βραβεύσεις χορηγών, φορέων και μαθητών στο Ναύπλιο


Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στα πλαίσια της Ημερίδας για τον Αθλητικό Τουρισμό στο Ναύπλιο, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών της Αργολίδας που διακρίθηκαν στα 5 χλμ. των παράλληλων αγώνων που έγιναν με επιτυχία στα πλαίσια του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου