Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΕΩΝ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Πρώτη συνάντηση κατηχητών και ιερέων νεότητος, πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 στην αίθουσα της Μητροπόλεως Αργολίδος.  Προηγήθηκε Αγιασμός  από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο για τη νέα κατηχητική χρονιά.

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ''ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ '' ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ



Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών (Κ.Ε.Δ.Α-Μ) και οι Εκδόσεις ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Μιχάλη Λεβέντη «Των Ορατών και των Αοράτων» το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος

Αγιασμός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στην Σπάρτη

Με την παρουσία των καθηγητών και των μαθητών της Σχολής βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, τελέστηκε την 9η Οκτωβρίου ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. κ. Ευστάθιο με την παρουσία κληρικών της τοπικής εκκλησίας.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ



Μία ψαρόβαρκα στην παραλία της Αρβανιτιάς κατά την ανατολή του ηλίου στην πόλη του Ναυπλίου, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ




Τουριστικά πολυτελή γιότ στην παραλία της Καραθώνας στην πόλη του Ναυπλίου, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017.  Η τουριστική σεζόν  την περίοδο του Φθινοπώρου για την πόλη του Ναυπλίου  πάει πολύ καλά. 

ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Εκκίνηση για τους αγώνες ποδηλασίας των Special Olympics Ελλάς στην πόλη του Ναυπλίου, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017.Τα Special Olympics Ελλάς σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, διοργάνωσαν διήμερες εκδηλώσεις  με αγώνες Ποδηλασίας Special Olympics «Ναύπλιο 2017» Πήραν  μέρος 150 αθλητές των Special Olympics Hellas από όλη την Ελλάδα, καθώς και αθλητές από Ειδικά Σχολεία και από Φορείς Ειδικής Αγωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Το κάστρο Παλαμήδι με το πρώτο φως της ημέρας στέκει αγέρωχο πάνω από την πόλη του Ναυπλίου, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου