Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ


Ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ξεκίνησε και φέτος  τα εσπερινά κηρύγματα καθώς και τις συνάξεις νέων στο Ναύπλιο και το Αργος .Ο Μητροπολίτης στον κατάμεστο από πιστούς ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου καλωσόρισε τους πιστούς που προσήλθαν φέτος για να συμμετέχουν στα κηρύγματα που θα κάνει. Προηγήθηκε εσπερινός από τον εφημέριο του ναού  π. Κωνσταντίνο Σέρρο 

Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ


Με κάθε λαμπρότητα η προσφυγική κωμόπολη της Νέας Κίου στην Αργολίδα  τιμά κάθε χρόνο όλους τους Αγίους καταγόμενους από την Κίο της Μικράς Ασίας, στον ενοριακό ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης.

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!



Οι Έλληνες καυχώνται για την Ακρόπολη και την Αγία Σοφιά.


Οι Κινέζοι για το Σινικό τείχος.

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Πυρκαγιά ξέσπασε στον βάλτο του Άργους στην περιοχή της Αγίας Άννης, Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Άργους με 10 άντρες . 

Νίκησε και την Δράμα ο Διομήδης με 29-17



4η συνεχόμενη νίκη για τους Λύκους του Διομήδη, που επιβλήθηκαν του Χιλιώτης Δράμα 1986 με 29-17.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΓΑΤΑ





Μία γάτα σε τοποθεσία στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017. 

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΡΩΙΝΟ ΨΑΡΕΜΑ




Πρωινό ψάρεμα στην παραλία της πόλης του Ναυπλίου, Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017.

«RUNNING ON WAVES» - ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ





Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ιστιοφόρα το Running on Waves, με σημαία  Μάλτας, στο λιμάνι του Ναυπλίου, Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017. Το συγκεκριμένο ιστιοφόρο έχει ένα σημαντικό ιστορικό ταξιδιών, με θρησκευτικό προσανατολισμό, πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη που θεωρούνται ιεροί τόποι τόσο για τον χριστιανισμό του Ελληνισμού, όσο και για την δύση. Το σκαρί και η κατασκευή του είναι τέτοια που του δίνει την δυνατότητα να αράζει σε μικρούς κόλπους των όμορφων ελληνικών νησιών. 

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΝΑΥΠΛΙΟ- ΣΤΑΧΤΟΤΣΙΚΝΙΑΣ



Ένας σταχτοστικνιάς κάθεται σε τοποθεσία στην παραλία της Αρβανιτιάς στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017. 

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ




Κοκκινολαίμης κάθεται σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017.Ο Κοκκινολαίμης είναι στρουθιόμορφο πτηνό της οικογενείας των Μυιοθηριδών, που απαντά και στον Ελλαδικό χώρο. Η επιστημονική ονομασία του είδους είναι Erithacus rubecula και προέρχεται από το Ελληνικό όνομα Ερύθακος . Ο κοκκινολαίμης, από τα χαρακτηριστικότερα ωδικά πτηνά της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής ορνιθοπανίδας.  Είναι, από τα  πιο αγαπητά, όχι μόνον για τα όμορφα χρώματά του, αλλά κυρίως για το δυνατό και μελωδικό τραγούδι του. 

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Θυρανοίξια Παρεκκλησίου, αφιερωμένου στον Όσιο Πορφύριο, τον Καυσοκαλυβίτη στην Αρτα



Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ετέλεσε τα Θυρανοίξια Παρεκκλησίου, αφιερωμένου στον Όσιο Πορφύριο, τον Καυσοκαλυβίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου